KILIÇDAROĞLU 85 MİLYONUN CUMHURBAŞKANI OLACAK

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca Pamukkale’de esnafları ziyaret etti. Karaca esnaflarla yaptığı görüşmelerde 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek ikinci tur seçimlerinde vatandaşları sandıklara sahip çıkmaya davet ederek “Kılıçdaroğlu 85 milyonun cumhurbaşkanı olacak.” dedi.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca esnaflarla biraraya geldi. Karaca’nın Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yaptığı görüşmelerde CHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Gözlükaya, İyi Parti Pamukkale İlçe Başkanı Türkay Berberoğlu da katıldı. Karaca Pamukkale’de vatandaşları sandığa davet etti. 

“YOK ÖYLE UMUTLARI YİTİRMEK”

28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminin galibi olacaklarını ifade eden Gülizar Biçer Karaca;  montaj ve kurgu iddialarıyla bilgi kirliliğinin iktidar eliyle bilerek yaratıldığını, TRT’den Anadolu ajansına kamu kurumlarının partili cumhurbaşkanı için seferber edildiğini dile getirdi. Karaca “Yok öyle umutları yitirmek. Çamur siyaseti yapanların, onlarca TV kanalı ve medya organı üzerinden Kılıçdaroğlu’nu hedef alanların maskesi düştü.” dedi.

“İKTİDARA YANITIMIZI SAHADAN VERİYORUZ”

CHP’li Karaca “28 Mayıs'ta Çankaya Köşkü'ne uğurlayacağımız Kılıçdaroğlu’nun sözleriyle, çamur siyaseti yapan iktidara yanıtımızı sahadan veriyoruz: Erdoğan, sen değil misin terör örgütleri ile defalarca gizli gizli oturan, pazarlıklar yapan? Buradan açık ve tekrar ilan ediyorum. Ben terör örgütleri ile masaya asla oturmadım, hiçbir zaman da oturmayacağım." diye konuştu. 

Sahadan ayrılmadıklarını söyleyen Karaca;  akşamları Pamukkale’de bulunan vatandaşların evlerine konuk oldu. Denizli Milletvekili Karaca milletin tertemiz duygularını, vatan ve bayrak sevdasını kendi çıkarları için kullananların kaybetmesi için, vatanseverlerin, Cumhuriyet sevdalılarının kazanması için herkesin sandıklara sahip çıkması gerektiği söyledi.

“KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Yeniden yaratılmak istenen korku iklimine teslim olmayacaklarını vurgulayan Karaca “Kaybedenlerin telaşına geçit vermeyeceğiz. Helalleşen, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne 13. Cumhurbaşkanı olarak uğurlayacağız. Kemal Kılıçdaroğlu, 85 milyonun Cumhurbaşkanı olacak. Kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.