ZEYBEKCİ DENİZLİ İŞ DÜNYASINI DİNLEDİ

Önceki Dönem Ekonomi Bakanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekci, iş dünyasıyla bir araya geldi. Zeybekci ülkenin 28 Mayıs’ta kaderini oylayacağını söyleyerek “Dünya ticaret yollarının güzergahları yeniden çiziliyor ve Türkiye olarak bu tarihi süreçte artık biz de varız diyebiliyoruz.” dedi.

Önceki Dönem Ekonomi Bakanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekci, Denizli iş dünyasıyla buluştu. Toplantıya DSO, Denizli Ticaret Odası (DTO), Denizli Ticaret Borsası, Denizli İhracatçılar Birliği, Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkanları ve temsilcileri ile meclis üyeleri katıldı. 

“SİYASETE SOĞUK BAKMAYIN”

Konuşmasında yurt dışından Türkiye'nin geleceğiyle ilgili sürekli olumsuz ve yönlendirici yorumlar yapıldığına dikkat çeken Zeybekci, "Cumhurbaşkanımızı bahane ederek çekememezliklerini dile getiriyorlar. Gün, birlik olma günü!" dedi. Zeybekci, salondakilere "Siyasete uzak kalmayın, soğuk bakmayın. Siyasette var olun, sorumluluk alın. Ülkenin geleceğinde siz de söz sahibi olun. Gayret, bilgi ve birikiminizle, bunu fazlasıyla hak ediyorsunuz. Bu kulvarı boş bırakıp da elinizle başkalarına zemin hazırlamayın. Milli olan tüm siyasi partilerde bir şekilde görev alın. Fikirlerinizi, karar mercilerinde dile getirin; etkili olun" diye seslendi.

ZEYBEKCİ DENİZLİ İŞ DÜNYASINI DİNLEDİ

ZEYBEKCİ: YARİ GÜZEL OLANIN BAŞI BELADAN KURTULMAZ!

Zeybekci, salondakileri son gelişmeler doğrultusunda ekonomi, iş dünyası, sektörlerle piyasadaki son durum hakkında da bilgilendirdi. Zeybekci, "Yari güzel olanın başı beladan kurtulmaz. Hele bulunduğumuz coğrafyada, bu kural asla değişmez! Onun için sorumluluk almalı, elimizi hatta bedenimizi taşın altına koymalıyız. Devletimizle, Türkiye'mizle sorunları var. Gerçekler onların söyledikleri gibi değil!Bakın öyle bir nokta var ki o kritik noktayı geçince Türkiye'yi, bizi tutamayacaklarını onlar da çok iyi biliyorlar" diye konuştu.

İŞ DÜNYASININ SORULARINI YANITLADI

Zeybekci konuşmasının sonunda salonda bulunan farklı sektörlerden iş dünyası temsilcilerinin gerek sektörleri gerekse ekonomiyle ilgili sorularını da yanıtladı.

ZEYBEKCİ DENİZLİ İŞ DÜNYASINI DİNLEDİ