AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDI

14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde AK Parti'den Denizli milletvekili seçilen Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök mazbatalarını aldı.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki İl Seçim Kurulunda gerçekleştirilen mazbata töreninde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, ilçe başkanları ile belediye başkanları ve kalabalık bir partili grubu hazır bulundu.

AK Parti'den yeni dönem Denizli milletvekili seçilen Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök mazbatalarını düzenlenen törenle İl Seçim Kurulu Başkanı Esin Çulha'dan aldı. AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu belirterek, "Milletimizin bizlere verdiği yetkiyi tevsik eden mazbatamızı teslim aldık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Denizli’miz ve Türkiye’miz için daha da güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz. Rabbim mahcup etmesin" ifadesini kullandı. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, mazbatalarını aldıklarını ifade ederek, "Türkiye'mize ve Denizli'mize hayırlara vesile olsun. Aziz milletimizin teveccühüne mazhar olabilmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim bizleri kutlu mücadelemizde başarılı eylesin. Milletimize hizmet yolunda Allah yar ve yardımcımız olsun." görüşüne yer verdi. AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ise,"Bizlere bu görevi layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, değerli hemşehrilerime, her koşulda bizimle yürüyen kıymetli teşkilatımıza yürekten teşekkür ediyorum. Şehrimiz ve ülkemiz için canla başla çalışacağız" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Yeni dönemin Denizli'miz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, kentimizi Gazi Meclisimizde temsil edecek milletvekillerimize aziz milletimize hizmet yolunda başarı ve kolaylıklar diliyorum" ifadelerine yer verdi.