MİLLET İTTİFAKI VEKİLLERİ MAZBATALARINI ALDI

14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde CHP'den Denizli milletvekili seçilen Gülizar Biçer Karaca, Şeref Arpacı ve Sema Silkin Ün ile İYİ Parti'den seçilen Yasin Öztürk mazbatalarını İl Seçim Kurulu'ndan aldı.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki İl Seçim Kurulunda gerçekleştirilen mazbata töreninde ilk olarak İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk mazbatasını aldı. İl Başkanı Özer Tunçtürk, milletvekili adayları İbrahim Şenel, Kadir Tatık, Nazlı Yaşatürk, Merkezefendi ve Pamukkale ilçe başkanları ve kalabalık bir partili grubu ile Seçim Kurulu'na giden Öztürk mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Esin Çulha'dan aldı.

Öztürk mazbatasını aldıktan sonra sosyal medya hesabından, “Bugün Denizlili vatandaşlarımızın bize layık gördüğü mazbatamızı teslim aldık. Öncelikle oylarıyla bize destek olan vatandaşlarımıza, bizimle beraber mücadele eden il, ilçe teşkilatlarımıza, partililerimize ve milletvekili adaylarımıza teşekkür eder, Gazi Meclisimizde sizleri temsil etmekten duyduğum onuru paylaşmak isterim. Oy veren, vermeyen her vatandaşımızın sorunlarını elimizden geldiğince milletin bize verdiği yetki çerçevesinde dile getirmeye devam edeceğiz” paylaşımım yaptı.

YASİN ÖZTÜRK MAZBATA

Öztürk'ten yarım saat sonra CHP'den yeni dönem Denizli Milletvekili seçilen Gülizar Biçer Karaca, Şeref Arpacı ve Sema Silkin Ün, İl Seçim Kurulu Başkanı Esin Çulha'dan mazbatalarını aldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, yaptığı açıklamada, "14 Mayıs'ta sandığa giderek, her türlü iftiraya rağmen özgürce iradelerini kullanarak Cumhuriyet Halk Partisi başta olmak üzere Millet İttifakını Denizli'de başarıya taşıyan bütün seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Tabii teşekkürlerin en büyüğü de Millet İttifakımızı oluşturan il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, gençlik kollarımız, kadın kollarımız, belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz ve gönüllü olarak sahada bu demokrasi mücadelemize eşlik eden bütün örgütlerimizedir diye düşünüyorum" dedi.

gülizar biçer karaca

Kılıçdaroğlu'na destek istedi 

14 Mayıs'ta seçmenin mevcut Cumhurbaşkanına geçit vermediğini dile getiren Karaca, "28 Mayıs'ta tekrar sandığa gidiyoruz. Biz bugün parlamentoda Denizli'yi temsil edecek olan Millet İttifakının milletvekilleri olarak mazbatalarımızı aldık. Biz bugüne kadar bir siyasi partinin milletvekili adayıydık. Şimdi bize oy veren, vermeyen tüm Denizlili hemşehrilerimizin parlamentodaki sesi, temsilcisi olacağız. Onların sorunlarının çözümü noktasında hep birlikte omuz omuza mücadelemizi sürdüreceğiz. Biz Denizli'nin Ankara'daki en güçlü temsilcileri olarak Ankara'da Denizli lobisini kuracağız ve Denizli'nin hak ettiğini alması için de cansiparane çalışacağız. 14 Mayıs'ta sandığa gitmeyen tüm Denizlili hemşehrilerimi ikinci turda pazar günü demokrasi mücadelemize eşlik etmek için sandığa gelmelerini, iradelerini sandığa yansıtmalarını, onun dışında ilk turda farklı sebeplerle iradesi gasp edilen bütün yurttaşlarımızı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeye çağırıyorum" diye konuştu.

chp denizli