DENİZLİ’DE CHP’Lİ KADINLARA SALDIRI

Denizli’de saha çalışması yapan CHP kadın kolları üyesi bir grup kadın Sırakapılar Mahallesi’nde saldırıya uğradı. 4 kişi oldukları öne sürülen saldırganlar araya giren vatandaşlarla da tartıştı. CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. 

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’ne bağlı Sırakapılar Mahallesi’nde seçim çalışması yürüten ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren CHP’li kadınlar saldırıya uğradı. CHP Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Işık Kodal ve beraberindeki kadınlar çalışma yürüttükleri sırada bölgedeki bir esnaf ‘Siz teröristsiniz’ diye bağırarak tepki gösterdi. 

CHP’li kadınların da karşılık vermesi üzerine tartışma büyüdü.  O sırada olaya tanık olan vatandaşlar araya girmek istedi. 4 kişi oldukları öne sürülen saldırganlar vatandaşlarla da  tartıştı. 

‘KARACA VE ARPACI OLAY YERİNE GİTTİ’

O sırada mazbata töreninde olan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı hemen olay yerine gitti. Bir görgü tanığı yaşananları; “Ablaya teröristsin, PKK’lısın dedi. Araya girmek zorunda kaldım” sözleriyle anlattı. 

Işık Kodal ise “Ama bu fazla artık. Teröristsiniz dedi. Teröristler burada barınamaz defolun gidin bu mahalleden dediler” ifadelerini kullandı. 

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan tüm saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER