GENÇ LİDERLER TOPLULUĞU: BÖYLE BİR AÇIKLAMAMIZ YOK

Ulusal medya organlarında "Üniversiteli gençlerden Erdoğan'a destek" başlığıyla yayınlanan haberlere ilişkin Pamukkale Üniversitesi Genç Liderler Topluluğu açıklama yaptı. Açıklamada 'Genç Liderler Topluluğu olarak hiçbir siyasi kurum ve kişiyle alakamız bulunmamaktadır." denildi.

Anadolu Ajansı tarafından servislenen ve kimi ulusal medya organlarında "Üniversiteli gençlerden Erdoğan'a destek" başlığıyla yayınlanan haberlerde, üniversite topluluklarının listesi verilerek destek mesajı yayınladıkları duyurulmuş, listede Pamukkale Üniversitesi'nde faaliyet gösteren 13 topluluğa da yer verilmişti.

Söz konusu haber metninde; "Bizler Üniversiteli Gençler olarak, 28 Mayıs seçimleri yaklaşırken, ülkemizin milli ve manevi değerlerine sahip çıkmak ve geleceğe daha umutlu bakmak isteyen üniversiteli gençler olarak; Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan yanayız." denmişti.

GENÇ LİDERLER TOPLULUĞU: BÖYLE BİR AÇIKLAMAMIZ YOK

"BÖYLE BİR AÇIKLAMAMIZ YOK"

13 topluluğun arasında adı geçen Genç Liderler Topluluğu sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak böyle bir metne imza atmadıklarını söyledi. Paylaşımda "Bazı paylaşımlarda görünen 28 Mayıs seçimleri ile alakalı açıklamalarda Genç Liderler Topluluğumuz belirli bir adayı desteklediği ifade edilmiş. Genç Liderler Topluluğu olarak hiçbir siyasi kurum ve kişiyle alakamız bulunmamaktadır. Tek amacımız ve çalışmamız üniversite öğrencilerinin akademik ve sosyal hayat arasında sağlıklı bağlantı kurmalarını sağlamak, kişisel gelişimlerine destek olmak ve üniversite öğrencilerinin öğretim süreci boyunca yanında olmaktır" dendi.

paü genç liderler topluluğu

Öte yandan Pamukkale Üniversitesi bünyesinde 178 topluluğun faaliyet gösterdiği öğrenildi. 2. tur seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceği yönünde açıklama yaptığı iddia edilen üniversite topluluklarının listesine buradan ulaşabilirsiniz.