MEYDANDA SON GÜN REKABETİ

​​​​​​​Denizli’de Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için propaganda süresinin sonuna yaklaşılırken partiler seçmene ulaşmak için son çalışmalarını yapıyor. CHP montaj videolarına karşı Bayramyeri Meydanı’nda dev ekran kurarken, AK Partililer meydanda stant açıp  müzik ve marşlar çaldı, pankartlarla vatandaşların dikkatini çekmeye çalıştı.

İktidarın Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu terör örgütü ile yan yana gösteren videolar üzerine Denizli’de CHP il Örgütü harekete geçti. Öğle saatlerinde Bayramyeri Meydanı’na dev bir ekran kurularak Kılıçdaroğlu videoları yayınlandı. Akşam saat 17:00’ye kadar süren yayına aynı meydanda bulunan AKP il teşkilatı da müzik yayını ile karşılık verdi.

Yüksek sesle çalınan şarkılar ve marşlar ile CHP’lilerin yaptığı yayının sesi bastırılmaya çalışıldı.

Her iki partinin yüksek sesle yaptığı yayınlar nedeniyle ses kirliliği oluşurken, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum ve AKP Denizli İl Başkanı Yücel Güngör kendi stantlarını ziyaret ederek çalışanlara destek oldu. İki partinin meydandaki rekabeti akşam saatlerine kadar olaysız sürdü.