CHP’Lİ KARACA: SEÇİME YASAKLARLA GİDİYORUZ

​​​​​​​CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Kılıçdaroğlu’nun vatandaşlara göndermek istediği vaatlerini anlatan ve EYT’lilere ilişkin mesajların yasaklandığını söyledi.

CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca seçim çalışmaları kapsamında Denizli’de kıraathane ziyaretleri yaptı, Bayramyeri Meydanı’nda vatandaşlarla görüştü.  Karaca bir kıraathane ziyareti sırasında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vatandaşlara atacağı mesajın bile yasaklandığını söyledi.

Karaca vatandaşlarla konuşurken: “Bir cumhurbaşkanı adayının vatandaşlara vereceği vaatleri mesaj olarak atması yasaklanır mı? Yasakladılar. Sonra EYT’liler ile ilgili mesaj atacaktı, yasakladılar” ifadelerini kullandı.

TEPKİLER ÜZERİNE TÜM MESAJLAR ENGELLENDİ

Sosyal medyada bu sözlerini paylaşan Karaca; “Cumhurbaşkanlığı seçimine yasaklarla, baskılarla, Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajlarının halka ulaşmaması için engellemelerle gidiyoruz. Bu düzen değişecek. Tek adam gidecek” ifadelerine yer verdi.  Bilgi Teknolojileri Kurumunun Kılıçdaroğlu’nun iki mesajını engellediğini belirterek, “Tepkiler üzerine bütün siyasi partilerin propaganda amaçlı tüm mesajlarını engellemişler. Sadece bilgi amaçlı sandık görevlilerine atılacak mesaja izin veriliyor” diye konuştu.