DENİZLİ’DE VEKİLLER SANDIK BAŞINDA

Denizli’de 13. Cumhurbaşkanlığı Seçimi İkinci Tur Oylaması için oy kullanma işlemi başladı. Sabah saatlerinde vatandaşlar oy kullanmak için sandıklara giderken Denizli’nin milletvekilleri de sandık başına giderek oylarını kullandı.

Denizli’de 13. Cumhurbaşkanlığı Seçimi İkinci Tur Oylaması için vatandaşlar ikinci kez sandığa gitti. Sabahın erken saatlerinde Denizli’deki seçmenler sandık başına giderek oyların kullanmaya başladı. Kent genelinde oy kullanma işlemi sakin ve huzurlu bir ortamda sürüyor. Denizli’nin milletvekilleri oy kullanma işlemlerini sabah saatlerinde gerçekleştirdi.

cahit özkan oy kullanma

ÖZKAN’DAN ‘TÜRKİYE YÜZYILI’ VURGUSU

AK Parti Milletvekili Cahit Özkan Denizli Görme Engelliler İlköğretim Okulu’nda kullandı. Özkan Destek milletimizden, zafer Allah’tan… Oyumuzu Denizli Görme Engelliler İlköğretim Okulunda kullandık. Ülkemiz, aziz milletimiz ve Denizli’miz için hayırlı olsun. Başlasın Türkiye Yüzyılı.” dedi.

şahin tin

SANDIKLARI ZİYARET ETTİLER

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise oyunu Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu’nda kullanırken “Vatanımıza, milletimize ve Denizli’mize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. 

nilgün ök

Milletvekili Nilgün Ök ise Sıdıka Çalışkan Ortaokulu’nda oyunu kullandı. Ök, Büyük ve güçlü Türkiye yolunda  Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aydınlık yarınlarımız için eşimle birlikte oyumuzu kullandık. Ülkemiz, milletimiz ve demokrasimiz için hayırlı olsun.” diye konuştu. 

Oy kullanma işlemini tamamlayan AK Partili vekiller çeşitli okulları dolaşarak sandık başında görev yapanlara kolaylık diledi. 

gülizar biçer karaca

KARACA’DAN OY KULLANMA ÇAĞRISI

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca oyunu Servergazi Borsa İstanbul MTAL'da eşi ile birlikte kullandı. Karaca oy kullanma işlemiyle alakalı olarak vatandaşları sandığa giderek oy kullanmaya davet edip “Vatanını seven tüm hemşehrilerimi sandığa davet ediyorum.” dedi.

şeref arpacı

ARPACI ‘DEĞİŞİM’ DEDİ

Denizli’nin yeni milletvekili Şeref Arpacı ise oyunu Esat Sivri Ortaokulu’nda kullandıktan sonra “Değişim için oy verdik… Yanlışı doğruya, yalanı gerçeğe, haksızı haklıya dönüştürmek, değiştirmek için oy verdik… Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ‘nu 13. Cumhurbaşkanımız yapmak için oy verdik. Sen de sandığa gel.” cümlelerini kullandı.