DELİKLİÇINAR MEYDANI'NDA COŞKULU KUTLAMA

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tur sonuçlarının resmi olmayan verilerine göre Recep Tayyip Erdoğan'ın matematiksel olarak kazanmasını vatandaşlar, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda sevinç gösterileri ile kutladı. Milletvekilleri ve il başkanları seçmene teşekkür etti.

MUSTAFA DEĞİRMENCİOĞLU

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Cumhurbaşkanı adaylarından birinin seçilmek için yeterli olan yüzde 50 oy oranına geçememesi nedeniyle Türkiye, ilk defa Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için iki hafta sonra tekrar sandığa gitti.

ERDOĞAN'IN KAZANMASINA COŞKULU KUTLAMA

Türkiye genelindeki oy sayımı sonuçlarına göre adaylardan Recep Tayyip Erdoğan'ın oylarının Kemal Kılıçdaroğlu'ndan fazla olmasının ardından vatandaşlar, erken saatlerde 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda toplanmaya başladı. Kutlama hazırlıkları yapılan meydanda "Teşekkürler Denizlim" yazılı platform kurulurken, Erdoğan'ın matematiksel olarak seçimi kazanmasının resmi olmayan sonuçlara göre kesinleşmesi üzerine seçim sonuçlarını partilerinde izleyen eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök ile Cumhur İttifakı'nın il başkanları ve milletvekili adayları meydanda buluştu.

ERDOĞAN'IN KAZANMASINA COŞKULU KUTLAMA

Şehirde konvoy oluşturarak tur atan ve meydanda toplanan vatandaşlar, havai fişek gösterileri ve konfetilerle Erdoğan'ın kazanmasını kutladı.

Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök ile AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile Cumhur İttifakı'nın diğer il başkanları, platformda yaptıkları konuşmada seçmene teşekkür ettiler.

ERDOĞAN'IN KAZANMASINA COŞKULU KUTLAMA