CHP DENİZLİ İL BAŞKANI HORZUM: TEŞEKKÜRLER DENİZLİ

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, 28 Mayıs Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turuna Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli’de yüzde 52, 99 oy oranı ile önde tamamlaması üzerine açıklama yaparak, Denizli halkına teşekkür etti.

 

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Denizli’de açılan sandıklardan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu çıktı. CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli’de yüzde 52,99 oy oranı ile birinci çıkmasının ardından yaptığı açıklamada, “Bizler doğru bildiğimizi söylemeye devam edeceğiz. Denizli’nin tercihi adayımız Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Tüm Denizli halkına teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

 “Halkımızın İradesine Saygı Duyacağız”

Denizlili seçmene verdikleri destek için teşekkür eden Horzum, “Denizli’de 10 ilçemizin sandığında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu en yüksek oyu alarak birinci çıktı.  Seçim süreci boyunca sahada vatandaşlarımıza gerçekleri anlatmaya çalıştık. Halkımızın iradesine saygı duyuyoruz.  Bizler geçmişte olduğu gibi şimdi de halkımız ile iç içe olmaya onların sorunlarına çare üretmeye devam edeceğiz. Kaybetmedik. Doğru bildiğimizi söylemeye ve Cumhuriyetimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bıkmadan usanmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sandıklara giderek vatandaşlık görevini yerine getiren tüm halkımıza teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

Seçim sürecinde  Millet İttifakı bileşenlerinin teşkilatlarına da teşekkür eden Horzum, “Ayrıca hiçbir beklenti içinde olmadan, sadece Cumhuriyet sevdası ile gecesini gündüzüne katan örgütümüze ve üyelerimize teşekkür ediyorum.  İl ve  ilçe örgütlerimiz, vekillerimiz, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, gençlik ve kadın kollarımız büyük bir özveri göstermişlerdir. Denizli’de alınan bu başarı da en büyük pay gençlerimiz ve kadınlarımızındır" şeklinde konuştu.