ÇINAR'DA ZEYBEK KLASİĞİ

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanmasının kesinleşmesinin ardından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, sevinç gösterilerinde bulundu. Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti milletvekilleri ile Cumhur İttifakının il başkanları ve milletvekili adayları seçim zaferini zeybek oynayarak kutladı.

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için iki hafta sonra tekrar sandığa giderken Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimleri kazandığının belli olmasıyla birlikte çoksayıda vatandaş kendini dışarı attı. Araçlarıyla konvoy oluşturup şehir turu atan vatandaşlar, erken saatlerde 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda toplanmaya başladı.

denizli seçim kutlamaları

Yüksek Seçim Kurulunca geçici sonuçlara göre Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçildiğinin açıklanmasının ardından meydanda "Teşekkürler Denizlim" yazılı platform kuruldu. Seçim sonuçlarını İl Başkanlığında izleyen eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök ile Cumhur İttifakı'nın il başkanları ve milletvekili adayları coşkulu kutlama için Delikliçınar Meydanı'na geldi.

denizli seçim kutlamaları

Ellerinde Türk bayrakları ve parti bayrakları ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek veren ve sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar, havai fişek gösterileri ve meşalelerle Erdoğan'ın kazanmasını kutladı, müzikler eşliğinde seçim zaferini kutladı.

denizli seçim kutlamaları

DEĞİŞİM MUHALEFETTE OLACAK

AK Parti Denizli Başkanı Yücel Güngör, muhalefetin değişim istediğini belirterek, "Allah'ın izniyle Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bizim kardeşlerimiz muhalefeti değiştirecek inşallah" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakına üye partilerin il, ilçe başkanları ile seçmenlere teşekkür ederek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkıp destek verdiniz, tekrar cumhurbaşkanı seçtiniz. Bu meydanlarda tekrar bir araya geldik. Allah sizden razı olsun" diye konuştu.

denizli seçim kutlamaları

ZEYBEK KLASİĞİ

Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök ile AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile Cumhur İttifakı'nın diğer il başkanları, yaptıkları konuşmalarda seçmene teşekkür ettiler. Milletvekilleri adayları ile birlikte platformda zeybek oynadılar. 

denizli seçim kutlamaları

İl merkezinin yanı sıra ilçelerde de seçim sonuçlarının belli olmasıyla birlikte Cumhur İttifakı ve Ak Parti destekçileri meydanlara çıkarak seçim zaferini kutladı. Araçlarla konvoy oluşturan partililer ellerinde bayraklarla meydanları doldurdu.