VEKİLLERİMİZ HER DAİM MİLLETİMİZİN HİZMETİNDE

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, 14 Mayıs'ta yapılan  28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Denizli Milletvekili seçilen Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök'ün  Türkiye Büyük Millet Meclisinde kayıt sürecine eşlik etti.

Yeniden seçilen Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök'le birlikte Ankara'ya giderek kayıt işlemlerine eşlik eden Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör, 3 milletvekilinin dün olduğu gibi bundan sonra da millete hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. Güngör, “Denizlimiz iradesini göstererek, AK Partimize hem mecliste hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde güçlü bir destek vererek kararını Türkiye Yüzyılından ve 13. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan  yana kullandı” dedi.

Milletvekillerinin 2002'den bu yana Türkiye'nin sorunlarına çözüm ürettiğini vurgulayan Güngör, “Cumhuriyetimizin 100. yılında Ak kadrolar milletimizin sorunlarını çözmek ve Türkiye Yüzyılının inşası için canla başla çalışmaya devam edecektir. Milletvekillerimiz her yasama döneminde olduğu gibi bu yasama döneminde de hem Denizlili hemşehrilerimizin hem de güzel şehrimizin daha iyi olması için canla başla çalışmaya devam ediyor. Milletvekillerimize başarılar diliyorum. Denizli'mize ve ülkemize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” diye konuştu.