KAZIM ARSLAN VEFATININ 4. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

Geçirdiği beyin kanaması sonrası 2019 yılında hayatını kaybeden CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın ölümünün 4. yıldönümü nedeniyle siyasiler mesaj yayınladı.

CHP Denizli Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Siyasettin saygın ve hoşgörüyle mücadele alanı olabileceğini herkese gösteren, siyasi yaşamımın başlangıcında ilk imzası olan değerli abimiz, CHP Denizli Milletvekilimiz Kazım Arslan’ı aramızdan ayrılışının 4.yılında saygı ve minnetle anıyorum" mesajını paylaştı.

Bir diğer CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı da yaptığı paylaşımda, "İyi bir Hukukçu, İyi bir İş İnsanı, İyi bir Siyasetçi, Denizli’ye ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne adanmış bir ömür… Halk adamı, Kazım Arslan… Aramızdan ayrılışının yıl dönümünde Kazım abimizi; rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz…" dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı; "Adaleti ve eşitliği savunan duruşu ile herkese örnek bir kişilik olan, 25, 26 ve 27. dönem Denizli Milletvekilimiz, değerli büyüğümüz Kazım Arslan'ı vefatının yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum."

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ise, Kazım Arslan'ın ölüm yıldönümünü basın bülteni ile andı. Atlı, "Denizli Milletvekilimiz, ağabeyimiz Kazım Arslan’ı geçirmiş olduğu ani bir rahatsızlıktan dolayı kaybetmiştik. Aradan 4 yıl geçti ama ağabeyimizin acısı yüreğimizde hala çok taze. O bizim ağabeyimiz, büyüğümüzdü. Denizli siyaseti için büyük bir değerdi. Yardımseverliği, insanlığı ve dürüstlüğü ile her kesimin kalbinde taht kurmuştu. Görüşü ne olursa olsun herkes onu çok sever, değer verir ve sayardı.  4 yıl önce hayatını kaybeden Denizli siyasetinin duayen ismi Kazım Ağabeyimizi saygı, rahmet ve özlemle anıyorum. Şehrimize birçok şey kazandıran Kazım Ağabeyimizin mekanı cennet olsun, onu ve şehrimiz için yaptıklarını hiç unutmayacağız” diye konuştu.