DENİZLİ CHP’DE KONGRELER SÜRECİ BAŞLADI

CHP’de kongreler süreci başladı. Ay sonuna kadar tüm mahallelerde delege seçimleri tamamlanacak. İl Başkanı Ali Osman Horzum, “Kongrelenden güçlenerek çıkacağız” dedi. 

SELAMİ AYDIN

CHP Denizli İl Örgütünde kongreler takvimi başladı. Kentte 25 bin üyesi bulunan partide mahalle delegesi seçimleri sürecine geçildi. 31 Temmuz’a kadar tüm mahallelerde delegeler belirlenecek daha sonra bu delegeler ilçe kongrelerinde yönetimleri belirlemek için oy kullanacak. 

CHP’de Ağustos ayı içinde tüm ilçe kongrelerinin tamamlanması planlanıyor. 19 ilçe için henüz kongre tarihleri belirlenmedi. İl kongresinin ise Ekim ayı içinde gerçekleşeceği kaydedildi. 

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum kongrelerden güçlenerek çıkacaklarını belirtti. Horzum, “Mahalle delegesi seçimlerimiz sürüyor. Ay sonunda tamamlanacak. Daha sonra ilçelerimizin talepleri doğrultusunda ilçe kongre tarihleri belirlenecek. Son olarak Ekim ayında il kongresini tamamlamayı planlıyoruz. Partimiz kongreler sürecinden güçlenerek çıkacaktır. CHP’ye yakışır şekilde coşkulu ve geniş katılımlı kongreler gerçekleştireceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.