BAŞARILI MAHALLE BAŞKANLARINA PLAKET

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, mayıs ayında yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en çok oy oranına ulaştığı yerlerde mahalle başkanlarına başarı plaketi verdi.

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili seçimlerinin ardından, 2024 yerel seçim çalışmalarına start verdi. Güngör,  19 ilçede mayıs ayındaki seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en çok oy oranına ulaştığı mahallelerin Ak Parti Mahalle Başkanlarına plaket takdim etti.

Denizli’nin 19 ilçesine ziyaretlerini sürdüren Başkan Güngör, son olarak Tavas ilçesi Damlacık Mahalle Başkanı Hüseyin Kaplan ve Beyağaç ilçesi Pınarönü Mahalle Başkanı İsmail Nelik’e başarılı çalışmalarından dolayı kutlayarak plaketlerini  verdi.  Başkanlara teşekkür eden Güngör; “ Özverili bir şekilde çalışarak en yüksel oy oranı alan mahalle başkanlarımıza teşekkür ederiz. Mayıs seçimlerinde gösterilen başarının ardından 2024 yerel seçimlerinde de destan yazmaya devam edeceğiz” dedi.