MESUT EFE CHP SARAYKÖY İLÇE BAŞKANI OLDU

CHP Denizli’de kongre süreci devam ediyor. Kongre takviminde son olarak CHP Sarayköy İlçe Örgütü yeni başkanını seçti. Tek aday olarak seçime giren Mesut Efe, CHP Sarayköy İlçe Başkanı olarak seçildi.

CHP Denizli İl Örgütü kongre sürecini sürdürüyor. Son olarak CHP Sarayköy İlçe Örgütü kongreye giderek yeni yönetim kurulunu belirledi. Kongre 5 Ağustos Cumartesi günü Sarayköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

chp sarayköy

YENİ BAŞKAN MESUT EFE OLDU

Kongreye CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in yanı sıra partililer katıldı. Kongre konuşmalar ve ilçe örgütü faaliyetlerinin aktarılması ile başladı. Konuşmaların ardından delegelerin oy kullanma işlemine geçildi. Kongrede tek aday olan Mesut Efe, delegelerin çoğunluğunun oyunu alarak başkan seçildi.

mesut efe

“İKTİDARA TAŞIMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Yeni başkan Efe kongreyle ilgili “Partimizin Denizli’deki ilk ilçe kongresini Sarayköy’ümüzde gerçekleştirdik.. Kurtuluşun ve Kuruluşun Partisi Cumhuriyet Halk Partisinin Sarayköy İlçe Başkanı olma onurunu beni ve yönetim kuruluma uygun gören tüm delegelerimize teşekkürü bir borç bilirim. Atatürk ilke ve devrimlerinin izinde, partimizi yerel ve genel seçimlerde iktidara taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Başta kongremize katılan Denizli Milletvekilimiz Sayın Şeref Arpacı, İl Başkanımız Sayın Ali Osman Horzum, telgrafla desteklerini esirgemeyen TBMM Başkanvekilimiz Sayın Gülizar Biçer Karaca, değerli parti büyüklerimiz ve diğer tüm katılımcılara teşekkür ederim.” dedi.