NİLGÜN ÖK VE YÜCEL GÜNGÖR’DEN KUTLAMA MESAJI

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ile AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, partilerinin 22’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 14 Ağustos 2001'de Türk siyasetine giren AK Parti, 22’nci yaşını kutluyor. AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, partinin 22’nci yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Güngör;“Ülkemiz çok zor zamanlardan geçti. Yıllardır milletimizin umudu olan AK Parti, 22 yıl önce 14 Ağustos 2001’de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurularak yaptığı kalkınma hamleleriyle ülkemizi kaos ortamından kurtararak sadece milletimizin değil tüm mazlumların ümidi oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yıllardır koyduğu hedefler doğrultusunda tüm engellemelere ve zorluklara aldırmadan var gücüyle hedeflerine ulaştı. Partimizin her kademesindeki arkadaşlarımız, milletimiz ile el ele vererek Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği 2024 hedeflerine inanç ve azimle yürüyecek.22. yıldönümümüzün başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya ve insanlığa hayırlı olmasını diliyorum.  22 yıldır AK Dava’ya hizmet etmiş fakat vefat etmiş değerli dava arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, partimizin her kademesinde fedakârca görev alan tüm yol arkadaşlarıma da sevgi ve saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu.

“AK PARTİMİZİN 22. YAŞ GÜNÜ KUTLU OLSUN”

22’nci yaş günü dolayısıyla yazılı mesaj yayımlayan Denizli Milletvekili Nilgün Ök; “Millete hizmet yolunda 'büyük ve güçlü Türkiye' fikri anlayışıyla çıkılan bu kutlu yolculukta sayısız hizmet ve yeniliklere imza atarak, her adımda milletimizle bir olduk. Ülkemize çağ atlatan ailemizin, yuvamızın, AK Partimizin 22. yaş günü kutlu olsun. Ülkemize hizmet edeceğimiz nice yıllarımız olsun.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve onun davasını davası olarak gören aziz milletimizin AK Parti’ye olan desteği 22 yıldır katlanarak devam etmektedir. Teşkilatlarımızın inanmış kadroları olarak Türkiye’yi her alanda çağ atlatacak çalışmaları hayata geçirmeye eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma, spordan sosyal devlet uygulamalarına kadar her alanda hizmetlerimizi köy köy, belde belde, şehir şehir milletimize ulaştırmaya devam edeceğiz. AK Parti, sadece bir siyasi parti değildir; davadır, vefadır, sevdadır, millettir, Türkiye'dir. Bu ailenin ferdi olmamı sağlayan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve milletimize saygı ve teşekkürlerimi sunuyor, AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan partimizin tüm değerli mensuplarının 22. yıl dönümünü kutluyorum” ifadelerini kullandı.