CHP DENİZLİ’DE KONGRE SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Mayıs ayında yapılması planlanan yerel seçimler öncesinde kongre kararı alınan CHP’de, Denizli Teşkilatı, Çivril ve Beyağaç İlçeleri’nde de kongrelerini gerçekleştirdi. Her iki ilçede mevcut başkanlar güven tazeledi. Böylece, 9 ilçede kongre süreci tamamlanırken; 2 ilçede isim değişikliği yaşandı, 7 ilçede mevcut başkanla devam kararı alındı. 

Mayıs ayında yapılan 28’inci Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından ‘Değişim’ tartışmalarının yaşandığı CHP’de, yerel seçimler öncesinde ‘Kongre’ kararı alındı. CHP Denizli Teşkilatı, Çivril ve Beyağaç İlçeleri’nde kongrelerini gerçekleştirdi. 16 Ağustos’ta yapılan Beyağaç İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Hüseyin Erol, delegelerden güven tazeledi. Partinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “İlçe Başkanımız Hüseyin Erol ve yönetimine partimize şimdiye kadarki hizmetleri nedeniyle teşekkür eder yeni dönemlerinde başarılar dileriz” denildi.

CHP DENİZLİ’DE KONGRE SÜRECEİ DEVAM EDİYOR

ÇİVRİL’DE BEDRİ ATAŞ YENİDEN BAŞKAN

CHP Denizli’de dün Çivril İlçe Kongresi yapıldı. Yapılan kongrede mevcut Başkan Bedri Ataş, yeniden başkan seçildi. Yapılan açıklamada; “Yapılan seçim sonucunda tekrar İlçe Başkanı seçilen Bedri Ataş başkanımız ve yönetimine yeni dönemlerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. Çivril İlçe Kongresi ile 9 ilçede kongre süreci tamamlanırken; sadece 2 ilçede isim değişikliği yaşandı. 7 ilçede ise mevcut başkanla devam kararı alındı.

CHP DENİZLİ’DE KONGRE SÜRECEİ DEVAM EDİYOR

BUGÜN BOZKURT İLÇE KONGRESİ VAR

Bugün Bozkurt İlçe Kongresi yapılacak. Kongreler; Yarın Merkezefendi, 20 Ağustos Pazar Günü Pamukkale, 24 Ağustos Perşembe günü Buldan, 27 Ağustos Pazar günü Acıpayam, 31 Ağustos Perşembe günü Honaz, 1 Eylül Cuma günü Çameli, 2 Eylül Cumartesi günü Tavas, 5 Eylül Salı günü Baklan ile devam edecek olan kongre süreci, 6 Eylül Çarşamba günü Bekilli ile son bulacak.

CHP DENİZLİ’DE KONGRE SÜRECEİ DEVAM EDİYOR