“EMEKLİLİKLERİMİZDEN GELEN SERZENİŞLERİN FARKINDAYIZ”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Emekliliklerimizden gelen serzenişlerin farkındayız; inşallah bu konuda da gereken adımları atacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genel Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. 6 Şubat depremlerinin yaralarının sarılmasının asli gündemlerini oluşturduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Asrın felaketi olarak nitelenen depremlerin unutulmasına izin veremeyiz. Deprem bölgesindeki her bir vatandaşımızın maddi kaybını telafi edinceye kadar durmadan, dinlenmeden çalışacağız. Milletimize söz verdiğimiz şekilde, 319 bin konutu ilk bir sene içinde tamamlayıp, Allah’ın izniyle, hak sahiplerine teslim edeceğiz” diye konuştu

“FAHİŞ FİYAT BALONU SÖNDÜKÇE MİLLETİMİZ DAHA ÇOK RAHATLAYACAK”

“Enflasyonun insanımızın hayatında yol açtığı sıkıntıları giderecek adımları kararlılıkla atıyoruz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Alınan tedbirlerin olumlu sonuçlarını görmeye başladık. Daha geçen aya kadar en fazla eleştiri konusu olan otomobil piyasasında fiyatlar yavaş yavaş stabilize oluyor. Emlak ve kira piyasası da yakında dengeye kavuşacaktır. Özellikle bazı ürünlerde tamamen açgözlülükten kaynaklanan fahiş fiyat balonu söndükçe milletimiz daha çok rahatlayacaktır” ifadelerini kullandı.

“GEREKEN ADIMLARI ATACAĞIZ”

İhracat, istihdam ve yatırımlar noktasında bir sorunları olmadığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Emekliliklerimizden gelen serzenişlerin farkındayız; inşallah bu konuda da gereken adımları atacağız. Üniversiteli gençlerimize ve ev hanımlarına meydanlarda verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız, inşallah tek tek yerine getireceğiz. Türkiye’yle ilgili bir taraftan bu politikaları hayata geçirirken, diğer taraftan partimiz içinde seçim sonuçlarıyla ilgili muhasebemizi yapıyoruz. Nerede eksiğimiz varsa gideriyor, kusurumuz olmuşsa düzeltiyor, güçlü olduğumuz yanlarımızı daha da tahkim ediyoruz” şeklinde ifade etti.