AK PARTİ PAMUKKALE’DE ÖZPEK DÖNEMİ

Uğur Gökbel’in istifasının ardından Pamukkale İlçe Başkanlığı’na atanan Osman Özpek, görevi devraldı.

Önümüzdeki yıl yapılması planlanan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde AK Parti Teşkilatları’nda istifa süreci yaşanmıştı. Bu kapsamda 8 ilçe başkanı arasında yer alan AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 17 Ağustos’ta düzenlediği basın açıklamasıyla 6 yıldır yürüttüğü görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Yaşanan istifanın ardından Gökbel’den boşalan koltuğa iş insanı Osman Özpek atandı.

Yeni Başkan Özpek, parti binasında düzenlenen törenle görevi devraldı. AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ile Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin de katıldığı törende görevi devralan Özpek, AK Parti Teşkilatları’nın mazlumun umudu olduğunu belirtti. Halka hizmet etmek için gayret gösterdiklerini ifade eden Özpek, hiçbir zaman makam ve mevki heveslisi olmadığını ifade etti. Makam ve mevkilerin millete ait olduğunu söyleyen Özpek, kendilerinin emekçi olduğunu belirtti.

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Güngör; “İl Başkanımız Sayın Yücel Güngör ve yönetim kurulu üyelerimiz, Pamukkale İlçe Başkanlığımızın devir teslim törenine katıldılar. 5 yılı aşkın süredir İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Sayın Uğur Gökbel'e teşekkür ediyor, bayrağı devralan Sayın Osman Özpek'e muvaffakiyetler diliyoruz” diye konuştu.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “AK Parti Pamukkale İlçe Başkanlığımızın devir teslim töreni hayırlara vesile olsun. 5 yıllık başkanlığı döneminde AK Partimize ve Pamukkalemize hizmetleri için Uğur Gökbel başkanımıza teşekkür ediyor, görevi devir alan Osman Özpek başkanımıza bu kutlu yolda başarılar diliyorum” dedi.