CHP HONAZ’DA KONGRE TAMAMLANDI

CHP Denizli Teşkilatı’nda ilçe kongreleri sona doğru yaklaşırken; dün yapılan CHP Honaz İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Mustafa Çelik, güven tazeledi.

Yerel seçimler öncesinde kongre kararı alınan CHP’de, Denizli’deki ilçelerde kongre süreci belirlenen takvim doğrultusunda devam ediyor. İlçe kongresi süreci sona yaklaşırken; dün Honaz düğün Salonu’nda CHP Honaz Olağanüstü İlçe Kongresi yapıldı. Kongreye; CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ile partililer katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Horzum; “İsimler gelir geçer ama bu partiyi 100 yıl yaşatan ve yüzyıllar boyunca da yaşatacak olan ideoloji aşkıdır” dedi. Bu yıl 2 seçim yapıldığının altını çizen Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek; “Ne yazık ki ülke genelinde kaybettik. Başarıya ulaşmak için yüzde 50+1’e ihtiyaç vardı. Yüzde 48’de kaldık. Bir tık kaldı. O bir tıkı da bundan sonraki dönemde hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

CHP HONAZ’DA KONGRE TAMAMLANDI

“HONAZ, BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ”

Kongrenin hayırlı uğurlu olmasını dileyen CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı; “Honaz, bizim için çok kıymetli. Honaz’ın organize sanayi bölgesi, maden ocakları var. Honaz özellikle gıda sektöründe en çok ihracatı yapan ilçemiz. Buna ilave olarak da belki de çok yakın zamanda üniversitesi olan bir ilçemiz olacak” şeklinde ifade etti.

CHP HONAZ’DA KONGRE TAMAMLANDI

BAŞKAN ÇELİK GÜVEN TAZELEDİ

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Mevcut İlçe Başkan Mustafa Çelik, seçimde delegelerin güvenoyunu almayı başardı ve yeniden başkan oldu. Partinin sosyal medya hesabından yapılan açılamada; “İlçe Başkanımız Mustafa Çelik ve yönetimine partimize şimdiye kadarki hizmetleri nedeniyle teşekkür eder yeni dönemlerinde başarılar dileriz” denildi.

CHP HONAZ’DA KONGRE TAMAMLANDI

Bugün Çameli, 2 Eylül Cumartesi günü Tavas, 5 Eylül Salı günü Baklan ile devam edecek olan partinin ilçe kongre süreci; 6 Eylül Çarşamba günü Bekilli ile son bulacak.