CHP ÇAMELİ AKYOL İLE “YOLA DEVAM” DEDİ

CHP Denizli Teşkilatı’nda ilçe kongreleri sona doğru yaklaşırken; dün yapılan CHP Çameli Olağanüstü İlçe Kongresi’nde mevcut Başkan Bahtiyar Akyol, güven tazeledi.

Yerel seçimler öncesinde kongre kararı alınan CHP’de, Denizli’deki ilçelerde kongre süreci belirlenen takvim doğrultusunda devam sürüyor. İlçe kongresi süreci sona yaklaşırken; dün CHP Çameli İlçe Başkanlığı’nda Olağanüstü İlçe Kongresi yapıldı. CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum’un başkanlık ettiği kongrede, mevcut Başkan Bahtiyar Akyol ile İrfan Özcan başkanlık için yarıştı. Delegelerin çoğunluğunun oyunu almayı başaran mevcut Başkan Bahtiyar Akyol, yeniden başkan seçildi.

Yapılan kongrenin ardından partinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Çameli ilçe kongremizi gerçekleştirdik.Bugün yapılan seçim sonucunda tekrar İlçe Başkanı seçilen Bahtiyar Akyol başkanımız ve yönetimine yeni dönemlerinde başarılar dileriz.Seçime katılan diğer adayımız İrfan Özcan ve yönetimine de teşekkür ederiz” denildi.Bugünü Tavas, 5 Eylül Salı günü Baklan ile devam edecek olan partinin ilçe kongre süreci; 6 Eylül Çarşamba günü Bekilli ile son bulacak.