MİLLETVEKİLİ ÜN SERT KONUŞTU: BELEDİYECİLİK TEDBİR ALMAKTIR

Denizli'de yaşanan sel felaketinin ardından Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, yetkililere seslenerek alınmayan tedbirleri eleştirdi.

 

Goncalı Mahallesi İkinci Kez Sel Felaketiyle Karşı Karşıya

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Goncalı Mahallesi, son aylarda ikinci kez sel felaketiyle karşı karşıya kaldı. Geçtiğimiz aylarda yaşanan selin ardından mahalledeki esnaf Ramazan Örs, "Dükkanımda meydana gelen hasarın borçlarını daha ödeyememişken, uyarılarımıza rağmen ikinci kez aynı durum meydana geldi" ifadelerini kullandı.

“Uyarımıza rağmen tedbir alınmamış”

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, yaşanan sel felaketinin ardından yetkililere sert eleştirilerde bulundu. Ün, "Belediyecilik, tedbir almaktır. Ancak bu seller karşısında tüm uyarılarımıza rağmen hiçbir tedbir alınmamış, en basit dere ıslah çalışması bile yapılmamıştır" dedi. Ayrıca, "Yöneticileri görevini yapmaya çağırmak için geldik. Şehrin birçok çalışmasında hayırseverler yapıyor, peki bu şehrin altyapısını da mı hayırseverler yapsın?" şeklinde konuştu.

Mahallede Büyük Maddi Zararlar Oluştu

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde birçok mahallede yaşanan yoğun yağmur yağışı sonucu sel meydana geldi. Bu selde büyük maddi zararlar oluştu. Ancak belediyelerin yardımları sınırlı kaldı. Vekil Ün, geçtiğimiz aylarda sel bölgesini ziyaret ederek yapılması gereken çalışmaları basın açıklaması ile paylaşmıştı.