CHP PAMUKKALE İLÇE ÖRGÜTÜ 100. YAŞINI GÖKLERDE KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100. kuruluş yıldönümü törenler ve etkinliklerle kutlanıyor. Pamukkale İlçe Örgütü de, 100’üncü yıl coşkusunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “İstikbal göklerdedir” sözünden hareketle Pamukkale’de balon uçuşu yaparak kutladı.

Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun ve ilçe örgütü, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100’üncü yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “İstikbal göklerdedir; çünkü göklerini koruyamayan milletler yarınlarından asla emin olamazlar” sözünden hareketle Pamukkale’de balon uçuşu gerçekleştirdi. “Göklere Yazdık Kalpleri de Kazanacağız, 2024 Yılında Pamukkale Belediyesi’ni Alacağız” pankartı açan ilçe örgütü yöneticileri, Pamukkale semalarında kuruluş coşkusu yaşadı.

CHP PAMUKKALE İLÇE ÖRGÜTÜ 100. YAŞINI GÖKLERDE KUTLADI

“CUMHURİYETİN KURUCU PARTİSİ 100 YAŞINDA”

İlçe Örgütü ile partilerinin 100’üncü yıl dönümünde Pamukkale’de havada pankart gösterisi yapan Başkan Uğur Coşkun, “Bugün her CHP’li için çok özel ve değerli bir gün. Partimizin 100. yaş gününü kutluyoruz. Bu vesile ile Cumhuriyet Halk Partisi’ni kuran aynı zamanda devleti kuran iradeye, kişilere, hepsine ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz. Bugün Pamukkale’mizde mahalle temsilcilerimiz, yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız ile birlikte göklere çıktık. Göklerden bizi izleyen atalarımıza, Cumhuriyet’i ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni kuran Mustafa Kemal Atatürk'e selam olsun. İsmet İnönü'ye Milli Şefimize selam olsun. Rahmetli Bülent Ecevit'e selam olsun. O penceredeki salladığı eli unutmayacağım rahmetli Türkan Saylan'a selam olsun. Bütün şehitlerimize selam olsun. Partimizin bu günlere gelmesinde emeği olan herkese selam olsun. Ve hiç unutmasınlar ki; onlara yeterince layık olamazsak bile son Cumhuriyet Halk Partisi ve Türkiye Cumhuriyeti bağlı kaldığı kuruluş felsefesi ile birlikte ilelebet payidar kalacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi'dir' sözünden hareketle hem Cumhuriyet’imizi hem de partimizi Ata'mızın mirası olarak görüyoruz! Hem partimizin hem de Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun. Geçmişin Mirasıyla Yeni Yüzyıla Ata'mızın gözünden bakmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

CHP PAMUKKALE İLÇE ÖRGÜTÜ 100. YAŞINI GÖKLERDE KUTLADI

CHP PAMUKKALE İLÇE ÖRGÜTÜ 100. YAŞINI GÖKLERDE KUTLADI

CHP PAMUKKALE İLÇE ÖRGÜTÜ 100. YAŞINI GÖKLERDE KUTLADI