İLÇE BAŞKANLARI LİSTEYE DAMGA VURDU

CHP’nin hafta sonunda gerçekleştirilen il kongresinde kurultay delegelikleri ilçe başkanları, kadın ve gençlik kollarından oluştu. Eski başkanlardan sadece Çavuşoğlu listeye girdi, Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan listede yer almadı.

CHP Denizli il örgütünün 38. Olağan Genel Kurulu hafta sonunda gerçekleşti. Tek liste ile gidilen genel kurulda Ali Osman Horzum bu kez seçimle görevine getirilirken partide en çok merak edilen konu kurultay delegelikleri listesi oldu.

İLÇE BAŞKANLARI AĞIRLIKTA

Önceki dönem il başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile başlayan ilçe başkanlarının, kadın ve gençlik kollarının kurultay delegeliklerine yazılması geleneği Horzum tarafından da sürdürüldü.

14 kişilik delegasyonda Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak, Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş, Baklan İlçe Başkanı Belma Aycan, Buldan İlçe Başkanı Şenol Cerit, Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, Honaz İlçe Başkanı Mustafa Çelik, Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı, Tavas İlçe Başkanı Hasan Keçeci ve Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan olmak üzere 9 ilçe başkanı yer aldı.

Listede ayrıca İl Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kocabay, Gençlik Kolları Başkanı olan ve kongrede istifa ederek il yönetimine giren Tugay Odabaşıoğlu ile Gençlik Kolları yöneticisi Simge Depboylu da seçildi. İl Başkanı Ali Osman Horzum’un da yer aldığı büyük kurultay delegasyonunda aktif görevi bulunmayan tek isim il eski başkanı Çavuşoğlu oldu.

İLÇE BAŞKANLARI LİSTEYE DAMGA VURDU

LİSTEDE YER ALMADI

Önceki dönem 16 kişiden oluşan kurultay delegelikleri de ilçe başkanları ağırlıklı olarak seçilmiş fakat Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da listede yer bulmuştu.

İl Başkanı Horzum kongredeki konuşmasında belediye başkanları ve milletvekillerine seslenerek, “Kimse kendini örgütün üstünde görmesin” ifadesini kullandı.

İLÇE BAŞKANLARI LİSTEYE DAMGA VURDU