LGBT DAYATMASINA HAYIR

Cumhuriyet Kadınları Derneği Denizli Şubesi ve Türkiye Gençlik Birliği Denizli Şubesi, “Avrupa Filmleri Haftası” kapsamında gösterilen bir filmin LGBT içerikli olduğunu ileri sürerek, filme tepki gösterdi.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Denizli Şubesi ve Türkiye Gençlik Birliği Denizli Şubesi, “Avrupa Filmleri Haftası” kapsamında gösterilen bir filmin LGBT içerikli olduğunu ileri sürdü. Filme tepki gösteren dernek üyeleri, Candoğan Parkı önünde toplanarak basın açıklamasında bulundu. Grup adına açıklamayı okuyan Cumhuriyet Kadınları Derneği Denizli Şubesi Başkanı Elif Çobanoğlu, Avrupa’nın yozlaşmasına dikkat çekti. Çobanoğlu; “Avrupa Birliği üye devletlerinin Türkiye Büyükelçilikleri ve Avrupa Birliği Delegasyonu 10 ilde 22-28 Eylül tarihleri arasında ‘Avrupa Filmleri Haftası’ adını verdiği bir etkinlik düzenliyor. Bu etkinlik, Sanayi Odalarınn Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri tarafından organize ediliyor. 10 il arasında Denizli de bulunuyor” dedi.

LGBT DAYATMASINA HAYIR

“AVRUPA SOSYOKÜLTÜREL ÇÖKÜŞÜNÜ BEĞENİMİZE SUNMUŞTUR”

Sinema filmlerinin, LGBT dayatmasının propaganda araçları olduğunu ileri süren Çobanoğlu şöyle devam etti: “Gişelerde bulamayacağınız Avrupa filmleri diye reklamı yapılan filmler arasında, Batı gençliğindeki yozlaşmayı, uyuşturucu kullanımını ve LGBT propagandasını içeren filmler ağırlıktadır. Avrupa, kendi sosyokültürel çöküşünü sinema sanatıyla allayıp pullayıp beğenimize sunmuştur. Bu etkinlikler izleyici sayısını arttırmak için ücretsiz yapılmaktadır. Üstelik film afişlerinin logosunda Cumhuriyetimizin 100. Yıl simgesi yer almaktadır. Cumhuriyetin ilanı, Batı’ya karşı canımızla, kanımızla mücadele ederek gerçekleşti.”