AK PARTİ MKYK’DA İKİ DENİZLİLİ

​​​​​​​AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu’nda sürüyor. Tek listeyle yapılması beklenen seçimlerde delegelere dağıtılan oy pusulasında 2 Denizlili isim yer aldı. 75 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulu listesinde Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Denizlili avukat Hayati İnanç yer aldı. Tavas eski Belediye Başkanı Mehmet Karabay da MKYK’nın 35 kişilik yedek listesine girdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılan AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu’nda sürüyor. Kongre dolayısıyla 81 ilden Ankara'ya gelen partililer, sabahın erken saatlerinden itibaren salon önünde toplandı. Kongrede hangi isimlerin MKYK listesine gireceği büyük merak konusu oldu.

AK PARTİ MKYK’DA İKİ DENİZLİLİ

75 KİŞİLİK LİSTEDE YER ALDI

“Türkiye Yüzyılı” temasıyla gerçekleştirilen kongrede, AK Parti’nin 75 üyeli Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ile Merkez Disiplin Kurulu üyeleri listesi de açıklandı.  Delegelere dağıtılan oy pusulasında Denizli’den de 2 isim yer aldı. 250 kişiden 75’e düşürülen MKYK listesinde eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Denizlili avukat Hayati İnanç da yer aldı.  Tavas eski Belediye Başkanı Mehmet Karabay da MKYK’nın 35 kişilik yedek listesine girdi. Tek listeyle gidilecek seçimler sonunda Zeybekci ve İnanç’ın MKYK’ya girmesi bekleniyor. Listede 2 ismin bulunması Denizli teşkilatında da sevinçle karşılandı.

AK PARTİ MKYK’DA İKİ DENİZLİLİ

AK PARTİ MKYK’DA İKİ DENİZLİLİ

AK PARTİ MKYK’DA İKİ DENİZLİLİ