ZEYBEKCİ YEREL SEÇİMDE HEDEFİ BELİRLEDİ

AK Parti’de genel başkan yardımcılığına getirilen Nihat Zeybekci, yerel seçimler için Denizli’deki hedeflerini açıkladı: “20’de 20 olmazsa başarı olarak görmeyeceğiz”

 

Hafta sonunda gerçekleşen AK Parti'nin olağanüstü kongresinde MKYK üyeliğine seçilen ve partinin Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Yücel Güngör tarafından karşılanan Zeybekci, konferans salonunda partililerle bir araya geldi.

ZEYBEKCİ YEREL SEÇİMDE HEDEFİ BELİRLEDİ

SAĞIMIZA SOLUMUZA BAKMADAN GÖREVE KOŞTUK

Zeybekci burada yaptığı konuşmada; “Biz bu görevi, bu davayı bir nefer olarak gördük. Her ne zaman, ne şekilde, hangi unvanla göreve çağrılırsak çağrılalım hiç sağımıza solumuza bakmadan, acaba bile demeden başüstüne diyerek hizmete koştuk, göreve koştuk. Nasıl ki 2004 yılında Denizli Belediye Başkan adayımız Nihat Zeybekci'dir dendiğinde koştuysak bugün de inanın zerre miktarı eksi değil, hatta kat kat fazlasıyla bu göreve koştuk. Nasıl o gün o heyecanla koştuysak yeniden Sayın Cumhurbaşkanımızın göstermiş olduğu o teveccühle, talimatla gel dediklerinde peki demekle görevliyiz. İnşallah memleketimize, ülkemize hizmet edebilirsek ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

ZEYBEKCİ YEREL SEÇİMDE HEDEFİ BELİRLEDİ

‘DENİZLİ’DE YÜZDE 100 BAŞARI İSTİYOR’

Yerel seçimlerin için teşkilatın tüm unsurlarıyla birlikte çalışma yürüteceklerinin altını çizen Zeybekci, "Bu mahalli seçimlerde AK Parti Denizli'de hak ettiğini alacak. İnşallah hiç fire olmadan Cumhur İttifakı olarak Denizli'de tam anlamıyla her ilçemizi mutlaka ve mutlaka alacağız. Eğer tam yüzde 100 olmazsa, 20'de 20 olmazsa biz onu tam başarı olarak görmeyeceğiz” diye konuştu.

Muhalefetin genetiğinde hizmet etmek, hizmetkar olmak diye bir şeyin olmadığını savunan Zeybekci; “Suçlamak anlamında söylemiyorum, yaratılışlarında böyle bir şey yok. Onlar bu millete hükmetmeye, biz hizmet etmeye talibiz. Onun için son dönemde dramatik bir şekilde gördüğümüz bir şey var. Muhalefetin iktidara gelme ümidi olmazsa ki yok; demokratik yollardan iktidara gelme ümidi olmadığı zaman yoldan geçen her türlü illegalitenin peşine takılmak gibi bir tercihte bulunur. Şekil bir ‘a'da göründüğü gibi…” ifadelerini kullandı.

ZEYBEKCİ YEREL SEÇİMDE HEDEFİ BELİRLEDİ

CUMHUR İTTİFAKI OLARAK FİRESİZ

Yerel yönetimlerde MHP'nin de etkinliğinin artması yönünde beklentilerin olduğu sorusuna Zeybekci, “Cumhurbaşkanımızla MHP'nin lideri Sayın Devlet Bahçeli arasında muhteşem bir uyum var, muhteşem bir işbirliği görüntüsü var. Bu çok önemli bir mesaj olarak da her iki partinin tüm teşkilatlarına bir örnektir. Dolayısıyla orada hiç öyle bir problemin olacağını veya uyumsuzluğun olacağını hiç düşünmüyorum. Muhteşem bir uyum olacaktır. Zaten söylediğim de o. Bu şehirde inşallah yerel seçimlerde Cumhur ittifakı olarak firesiz diyorum" yanıtını verdi.

ZEYBEKCİ YEREL SEÇİMDE HEDEFİ BELİRLEDİ

DENİZLİ İÇİN GURUR

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, toplantıda yaptığı konuşmada, Zeybekci'nin ilk ziyaretini Denizli teşkilatına yaptığını belirterek, "Ankara'da Genel Merkezimizde Denizlimizin daha güçlü temsil edilmesi teşkilat adına büyük gurur ve onurdur. 2004 yılında Denizlimizin ilk AK Partili belediye başkanı olarak kentimizde büyük bir hizmet destanı yazan ve AK Parti belediyeciliğini uygulayan, başarılı bir şekilde milletimizin gönlünde yer eden bakanımız inşallah bundan sonraki süreçte de bizlerle birlikte beraber yol yürüyüşümüze güçlü bir şekilde devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ise; “Partimizin ‘A Takımı’nda yer almanızdan dolayı çok büyük mutluluk duydu. İlk ziyaretini teşkilatımıza yapması çok önemli” dedi.