KILIÇDAROĞLU’NU ‘DÜĞÜN’E DAVET ETTİ

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 63,8’lik oy oranı ile Kılıçdaroğlu’na en fazla oyun çıktığı ilçe olan Sarayköy’de, CHP örgütü Ankara’ya çıkarma yaptı. İlçe Başkanı Efe belediye seçimlerini kazanacaklarını söyleyerek Kılıçdaroğlu’na hitaben “Düğünümüze davetlisiniz” dedi.

CHP Sarayköy İlçe Başkanı Mesut Efe, Kadın Kolları Başkanı Derya Atlıhan Ulutürk, Gençlik Kolları Başkanı Murat Dağoğlu ve parti örgütü üyeleri Ankara’da grup toplantısına katıldı ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Denizli’de yaptırdığı davetiyeyi Kılıçdaroğlu’na sunan Efe “Sayın Genel Başkanım Partimizin Denizli’de en fazla oyunu alan ilçe olarak 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen seçimlerde kınamızı yaptık, inşallah 2024 yılında yapılacak olan seçim sonrasında Sarayköy Belediyemizi kazanmış bir şekilde gerçekleştirecek olduğumuz düğünümüze sizleri de bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Sarayköy’de yetiştirilen çeşitli ürünlerden oluşan hediyeyi Ziraat Odası Başkanı Erkan Arslan takdim ederken, kadın kolları işledikleri oyalı yazma ve Kılıçdaroğlu’nun isminin baş harflerinin işlendiği mendili düğün okusu olarak verdi.

Kılıçdaroğlu ise; “Genel seçimdeki başarınızı yerel seçimde de göstereceğinizden şüphem yok. Yolunuz açık olsun” yanıtını verdi.

‘HALKÇI BELEDİYECİLİK KAZANACAK’

Ziyaretin ardından açıklama yapan Mesut Efe; “Sarayköy olarak Denizli’de ilçeler arasında 14 ve 28 Mayıs’ta yüzde 63.8 oy oranıyla en yüksek oyu aldık. Sarayköy layık olduğu gibi yönetilmiyor. Üreten, halkına kazandıran değil, belediyenin mallarını har vurup harman savuran bir belediyeyle karşı karşıyayız. Belediyenin parklarını peşkeş çeken, arsalarını satan  geleceğini çalan bir anlayış var. Biz bunu değiştireceğiz ve Sarayköy’e halkçı belediyecilik anlayışımızı getireceğiz” ifadelerini kullandı.