ESKİ İLÇE BAŞKANI ADAYLIK BAŞVURUSU YAPTI

AK Parti Serinhisar İlçe Başkanlığı görevinden ağustos ayında istifa eden Cemal Kobaş, 2024 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adaylığı için başvuru yaptı.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerde de hareketlilik başladı. Adaylık başvuruları 9 Kasım'da başlayan AK Parti'de başvurular alınmaya devam ediyor. AK Parti Serinhisar İlçe Başkanlığından ağustos ayında istifa eden Cemal Kobaş da 2024 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adaylığını açıkladı.

BAŞVURU YAPTI

İlçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katıldığı toplantıda aday adaylığını açıklayan Kobaş, aday adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile 2024 yerel seçimleri için genel merkezimizin açıkladığı takvim doğrultusunda Serinhisar İlçe Teşkilatımızın olurunu olarak bugün Serinhisar Belediye Başkan aday adaylığı başvurumuzu hayırlısıyla yaptık" dedi.

ESKİ İLÇE BAŞKANI ADAYLIK BAŞVURUSU YAPTI

"CUMHUR İTTİFAKI İLE EN İYİ SONUCU ELDE EDECEĞİZ"

Cumhur İttifakı ile ilgili alınacak her karara uygun hareket edeceklerine işaret eden Kobaş, "Önümüzdeki yerel seçimlerde hem Cumhur İttifakımız hem de memleketimiz için en iyi sonuçları elde etmek amacıyla çalışmalarımızı yürüteceğiz. 31 Mart yerel seçimleri Allah'ın izni ile Cumhur İttifakının başarısı ile sonuçlanacaktır. Başvurumuzun memleketimize ve Teşkilatımıza hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.