MERKEZEFENDİ’YE BİR TEK O BAŞVURDU

Adı büyükşehir adaylığı için geçen Şeniz Doğan, Merkezefendi belediye başkan aday adaylığı için partisinin Merkezefendi İlçe Örgütü’ne başvuru yaptı.

Denizli’de adı uzun süredir büyükşehir belediye başkan adaylığı için geçen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan kararını verdi. Doğan bugün partisinin Merkezefendi İlçe Örgütü’ne giderek aday adaylığı başvurusunu yaptı. Başvuru belgelerini CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan’a teslim eden Doğan, yeni dönemde bir kez daha vatandaşların desteğini istedi. İlhan ise; ““Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Türk kadınının seçme ve sevilme hakkı kazandığı bu anlamlı günde başvurusunu yapıyor. Bu güne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da dermen belediyecilik örneğini yaşatmaya devam edeceğinden kimsenin kuşkusu yok. Kendisine yeni dönemde başarılar diliyoruz. Seçimle ilgili bir şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.

MERKEZEFENDİ’YE  BİR TEK O BAŞVURDU

BAŞVURU YAPAN TEK ADAY
Adı sık sık büyükşehir adayları arasında gösterilen Doğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile de bir görüşme gerçekleştirmişti. Özel’in ‘büyükşehir’ adaylığı teklif ettiği Doğan’ın yoluna Merkezefendi’de devam etmek istediği yanıtını verdiği belirtilmişti.

Aday adaylığı başvurularının bugün sona ereceği CHP’de, Merkezefendi belediye başkan aday adaylığı için başka bir ismin başvurmadığı, Doğan’ın şimdilik tek başvuru yapan aday olduğu öğrenildi.