MERKEZEFENDİ’DE SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

​​CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan ​​​​​Seçim Koordinasyon Merkezi, düzenlenen törenle Akkonak Parkı yanında açıldı.

31 Mart Yerel Seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi tarafından tekrar Merkezefendi'de aday gösterilen Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı ile seçim startını verdi.

Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına; Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Bozkurt Belediye Başkan Adayı Birsen Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday gösterilen Denizli ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca da program yoğunluğu nedeni ile açılışa katılamadığı için bir mesaj gönderdi.

 

"NEREDE NE İHTİYAÇ VARSA ŞENİZ DOĞAN ORADAYDI"

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, "5 yıl boyunca hiçbir ayrım yapmadan Merkezefendi'yi yöneterek güzel bir yer haline getirdi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'a bu güzel çalışmaları ilçeye kazandırdığı için teşekkür ediyorum. 2019'dan 2024'e kadar sizleri ne pahasına olursa olsun yalnız bırakmayan başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum. Sadece Denizli'de değil Merkezefendi'de değil ülkenin neresinde ihtiyaç varsa her türlü yardımı yapan başkanımız Merkezefendi'yi öyle güzelleştirdi ki, ilçemize birçok merkez kazandırdı" dedi.

 

 

"HEP BİRLİKTE GÜZEL ŞEYLER BAŞARACAĞIZ"

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, "Derman belediyecilik herkese lazım. Başkanımız Şeniz Doğan, bunu tüm Türkiye'ye ve Denizli'ye çok güzel gösterdi. Şeniz Başkanımızın Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını yapmaktan gerçekten büyük bir gurur duyuyoruz. Hep birlikte güzel şeyler başaracağız. Merkezefendi'de yaşattığımız bu güzelliği Denizli'nin tamamına yaşatacağız. Gençlerimizle, kadınlarımızla ve güzel dostlarımızla başaracağız. Su faturalarında yüzde 50'ye varan indirimler yapacağız" diye konuştu.

 

 

"GÜL BAHÇESİ DEVRALMADIK"

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da 31 Mart'ta Merkezefendi‘ye yeniden baharı getireceklerini ifade ederek, "Merkezefendi‘de 5 yılda birbirine güzel işler yaptık. 2019 yılında sizlerin desteği ve teveccühü ile göreve geldiğimde Merkezefendi gelişen bir ilçeydi ama birçok sorunu vardı. İletişim sorunu vardı, insanlar ötekileştirmemişti, mutsuzdu, komşu komşusuyla küstü, ana sorunlar çözülmemişti. Yani biz gül bahçesi devralmadık ama görevi devraldığımda 2019'da sizlerle yaptığımız o projelerin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gördük. Çünkü bizim en büyük projemiz 2019’da sevgi huzur kardeşlikti ve yine bugünkü ilk projemiz sevgi huzur vekâlet kardeşlik olacak" dedi.

Doğdu doğalı, kendini bildi bileli bir kimseyi diğerinden ayırt etmediğini ifade eden Doğan, "Benim hiçbir zaman insanların memleketi ile cinsi ile ırkıyla işim olmadı. Çünkü bizler aynı kaptan yemek yedik, aynı yollarda yürüdük, yoksul sofralarımızda aynı ekmeği paylaştık, yani gönüllere girdik, birlik olduk. Sizler dimdik arkamda olduğunuz sürece ben sizlerle birlikte gönüllere girmeye devam edeceğim, iyi ki varsınız. 2019’dan itibaren göreve geldiğimizde en önemlisi CHP'nin olmazsa olmazlarından bir tanesi hesap verebilir, şeffaf, adil bir belediyecilik anlayışını Merkezefendi ilçemizde sergiledik, belediyemizin kapıları sonuna kadar açtık" ifadelerini kullandı.

"MUTLAKA KAZANACAĞIZ"

İlçede yaşam alanları, insanların nefes alacağı sosyal tesisler ve parklar yaptıklarını dile getiren Doğan, "Bu ekonomik krizde yoksul sofralara halk ekmeği getirdik. Ekmek Denizli'de 8 lira ama merkezefendi de 5 lira. Bu da Merkezefendi‘nin farkı olsun. Alım gücünün düştüğü bugünlerde çocuklarımız süt içsin dedik, 2-5 yaş arası çocuklarımızı Halk Süt'le buluşturduk. Pandemi döneminde çok zorluk çektik, herkese koşturmaya çalıştık arkadaşlarımızla birlikte. Esnafa ilk desteği Merkezefendi Belediyesi olarak verdik. 65 yaş üstü büyüklerimiz evden çıkamadı, çalışma arkadaşlarımızla birlikte hemen koştuk gittik yetiştik. Denizli’de bir ilki yaptık, büyüklerimiz için Alzheimer merkezi yaptık" dedi.

Şeniz Doğan, "31 Mart‘ta halkın belediyesini tekrardan halka vermeye, halkın bütçesini, Merkezefendi‘nin bütçesini bir kısıma değil gençlere, kadınlara, Merkezefendi'ye vermeye hazır mısınız" diye sorarak "Mutlaka kazanacağız, bu yola hep beraber çıktık. Sizlerin, yol arkadaşlarımın Merkezefendililerin, Denizlililerin desteğiyle 31 Mart‘ta Denizli genelinde Büyükşehir ve 19 ilçemizde tarih yazmaya hazırız" diye konuşmasını tamamladı.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı.