DEVA 15 MERKEZDE ADAYLARINI BELİRLEDİ

Deva Partisi, Denizli’de büyükşehir ve 14 ilçede belediye başkan adaylarını belirledi. 5 ilçede çalışmalar sürüyor. İl Başkanı Bekir Kırar, “Adaylarımızın tanıtımını genel başkanımızın katılımıyla yapmayı planlıyoruz” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimine her seçim bölgesinde kendi adayları ile katılmayı planlayan Deva Partisi’nde aday belirleme süreci devam ediyor.

İl Başkanı Bekir Kırar çalışmalarının süratle devam ettiğini belirterek büyükşehir, Pamukkale ve Merkezefendi dahil 15 seçim bölgesinde adaylarını belirlediklerini kaydetti.

Denizliyeniolay.com’un ulaştığı Kırar, aday tanıtımını Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımıyla yapmayı planladıklarını kaydetti.

Kırar; “Aday belirleme çalışmalarımız sürüyor. Büyükşehir ve 14 ilçede adaylarımızı belirledik. Baklan, Bekilli, Babadağ, Çal ve Sarayköy ilçelerimizde aday belirleme çalışmalarımızda sona geldik. Amacımız 20 Şubat’a kadar tüm adaylarımızı açıklamış olacağız. Amacımız önümüzdeki hafta başında bir lansman gerçekleştirmek. Bu tanıtıma Genel Başkanımız Ali Babacan’ın da katılımını istiyoruz. Genel merkezle görüşüyoruz. Genel başkanımızın programı uygun olursa Denizli’de adaylarımızı birlikte açıklayacağız” ifadelerini kullandı.