BAŞER START VERDİ

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ilkokul öğretmeni Ahmet Gülmez’i ziyaret etti, hayır duasını alarak seçim çalışmalarına start verdi.

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, geçmişine dönük sorumluluk ve minnet duygularını yaşatan ilkokul öğretmeni Ahmet Gülmez'e anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Büyük bir öğretmenin öğrencisi olarak duyduğu minnet ve saygıyla ziyaret gerçekleştirdiğini belirten Başer, üzerinde büyük emekleri olduğunu söylediği ilkokul öğretmeni Ahmet Gülmez'e acil şifalar diledi.

Eğitimin önemine vurgu yapan Başer, Merkezefendi ilçesinde eğitimin öncelikli bir alan olduğunu belirtti. Yarının liderleri olan gençlerin yetişmesinde öğretmenlerin kritik rol oynadığını dile getiren Başer, öğretmenlerin şehrin gelişimine ve ilerlemesine önemli katkılarda bulunduğunu ifade etti.

Eğitime olan desteğin altını çizen Başer, "Merkezefendi'de eğitim ilk önceliğimiz olacak. Yarınlarımızın sahibi evlatlarımız ve çok kıymetli öğretmenlerimizin şehrimizi daha ileriye ve güzele taşıması için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Eğitime verdiğimiz destekle, gençlerimizin daha aydınlık bir geleceğe sahip olmalarına katkıda bulunacağız" ifadelerini kullandı.

BAŞER START VERDİ

Eğitim alanında gerçekleştirecekleri projelerle şehri daha ileriye taşımayı hedefleyen Başer'in bu ziyareti, toplumla olan etkileşimini ve insan odaklı yaklaşımını bir kez daha ortaya koydu. Başer, şehrin her bir bireyine dokunarak, sorunları yerinde tespit edip çözüm odaklı projelerle hizmet sunmayı amaçlıyor.