SERİNHİSAR’DA BÜYÜK İTTİFAK

Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş, seçim koordinasyon merkezi açılışını sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın sahne aldığı büyük bir katılımla açtı. MHP’den aday adayı olan Halil Öztürk de Kobaş’a destek verdi.

Serinhisar’da büyük ittifak dikkat çekti. Cumhur İttifakı kapsamında aday belirleme hakkı MHP’ye bırakılan ilçede, MHP genel merkezi, Ak Partili Cemal Kobaş’ın belediye başkan adayı olması yönünde karar vermişti. Çalışmalara hemen başlayan Kobaş dün Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

ÖZTÜRK DE AÇILIŞTA YER ALDI, DESTEK VERDİ

Kobaş’a açılışta büyük destek vardı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Ülkü Ocakları Denizli İl Başkanı Özgür Solak, MHP İl Başkan Yardımcısı Hakan Çetinkaya, BBP İl Başkanı İsmail Karateke, MHP Serinhisar İlçe Başkanı Hakan Ertuğrul, AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Halil Keyik ile her iki partinin temsilcileri ve vatandaşlar açılışta hazır bulundu.

MHP’den aday adayı olan partinin önemli isimlerinden Halil Öztürk de Kobaş’a destek veren isimlar arasında yer aldı. Öztürk konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı, Serinhisar’ın geleceği için Kobaş’a destek olacağını kaydederek ilçede Cumhur İttifakı döneminin başlaması için aralıksız çalışma sözü verdi.

SERİNHİSAR’DA BÜYÜK İTTİFAK

ÜNLÜ SANATÇI SÜRPRİZ YAPTI

Serinhisarlıların büyük ilgi gösterdiği açılışta Mehteran Takımı marşlarıyla coşkuyu artırdı. Ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın katılımı da büyük sevinç yarattı. Yıldızdoğan; “Serinhisar’ımızın yeri kalbimizde bir başka. Buradaki coşku, kalabalık ve heyecan beni çok etkiledi. Cumhur İttifakı Adayı Cemay Kobaş beyefendiye, Cumhur İttifakına başarılar diliyorum. Serinhisar’ımız her daim en güzelini hak ediyor” ifadelerini kullandı.

SERİNHİSAR’DA BÜYÜK İTTİFAK

‘AŞKLA YOLA ÇIKTIK’

Hizmet destanları yazacaklarını belirten Kobaş; “Serinhisar’ımız için, halkımıza hizmet için, ilçemize yakışan belediyecilik anlayışını getirmek için, ilçemizin ihtiyaç duyduğu yatırım odaklı çalışmaları başlatmak için; yola çıktık. Kimseyi ötekileştirmeden gönül köprüleri kurmak için buradayız. Hayırlara vesile olsun. Kıymetli dostlarımla, ilçemizde kapı kapı dolaşarak, projelerimizi, çalışmalarımızı, planlarımızı bir bir halkımıza anlatacağız. Serinhisar ilçemizin her bir metrekaresinde halkımızla kucaklaşacağız. Bugün burada belediye başkan adayı olarak, halka hizmetin hakka hizmeti olduğuna inanarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Milletimiz bizi tercih ettiğinde inanıyorum ki, kazanan Serinhisar olacaktır” diye konuştu.

SERİNHİSAR’DA BÜYÜK İTTİFAK

KAYBEDECEK 5 YILIMIZ DAHA YOK

Kobaş konuşmasının devamında; “Güzel ilçemizin, Serinhisar’ımızın artık kaybedeceği bir 5 yılı daha yoktur. Kardeşlik ortamı içerisinde herkesi kucaklayacağız.  Birliğimiz, beraberliğimiz, mücadelemiz Serinhisar’ımızın için… Gençliğimiz, enerjimiz, gayretimiz hemşehrilermize hizmet, Serinhisar’ımızın hak ettiğini alması içindir. Çok koşacağız, ilçemiz için ter dökeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 31 mart gecesi, zaferle kucaklaşmak ümidiyle sizleri saygıyla sevgiyle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

SERİNHİSAR’DA BÜYÜK İTTİFAK

ZOLAN: EL ELE VERECEĞİZ

Açılışta konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise “31 Mart gecesi vereceğiniz yetki ile Cumhur İttifakımızın Adayı Cemal Kobaş ile birlikte el ele vereceğiz, Serinhisar’ımız için hizmet etmeye devam edeceğiz. Denizli’mize şöyle geri dönüp baktığımızda, hizmet destanlarını görüyorsunuz. Tabi ki bu eserlerin esas sahibi, sizlersiniz. Eğer sizler bize yetkiyi vermemiş olsaydınız, bırakın bu işleri yapmayı bir çivi bile çakamazdık. Onun için bu eserlerin sahibi sizsiniz. Onun için biz diyoruz ki! Birlikte başardık ve inşallah vereceğiniz yetkiyle yine birlikte başaracağız. İnşallah bir çok güzel hizmetler yapmayı Allah’ım bize nasip etsin. AK Partimizle, Milliyetçi Hareket Partimizle, Büyük Birlik Partimizle, bu işe gönül vermiş siz değerli kardeşlerimizle, inşallah Serinhisar’da ve Denizli’de hizmet destanına devam edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, dualar eşliğinde Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş’ın Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)’nin açılışı gerçekleştirildi.