AKÇAY, 4’NCÜ DÖNEM İÇİN KOLLARI SIVADI

Beyağaç’ta üç dönemdir belediye başkanlığı yapan Mustafa Akçay dördüncü kez aday gösterildi. Aday tanıtımının ardından ilk anne ve babasının mezarını ziyaret eden Akçay, dördüncü dönemi için kolları sıvadı.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine 49 gün kaldı. Siyasi partiler, belediyeler için en uygun adayını belirlemeye devam ediyor. Cumhur İttifakı, Denizli’deki belediye başkan adaylarını belirledi ve kamuoyuna tanıttı. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan Cumhur İttifakı’nın belediye başkanlarının tanıtım toplantısında dikkat çeken isim ise 3 dönemdir Beyağaç Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Akçay oldu. 2009 yılında yapılan yerel seçimlerin ardından görevi devralan Mustafa Akçay, 3 dönem kuralına takılmayarak 4’üncü dönem için AK Parti’nin Beyağaç Belediye Başkan Adayı oldu.

AKÇAY, 4’NCÜ DÖNEM İÇİN KOLLARI SIVADI

İLK ZİYARET ANNE VE BABASINA

Yapılan aday tanıtım toplantısının ardından Başkan Akçay, ilk olarak annesi Durdu ile babası Hüseyin Akçay’ın mezarlarını ziyaret etti. Anne ve babası için dua eden Başkan Akçay, seçim çalışmalarına start verdi. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Akçay; “Rahmetli annem Durdu Akçay ile rahmetli babam Hüseyin Akçay’ı mezarlarına ziyaret ederek, seçim çalışmalarımıza ‘Bismillah’ diyerek başlıyoruz. Allah’ım bizleri annelerimizin ve babalarımızın razı olduğu kullarından eylesin. Ahirete intikal etmiş olan tüm geçmişlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Dua, en büyük güçtür” ifadelerine yer verdi.

AKÇAY, 4’NCÜ DÖNEM İÇİN KOLLARI SIVADI

“PARTİMİZ NE KADAR VERİRSE SAYGIYLA KARŞILARIZ”

Başkan Akçay, 15-17 Eylül tarihleri arasında yapılan 12. Geleneksel Beyağaç Belediyesi Hüseyin Çokal Yağlı Pehlivan Güreşleri-Kültür ve Tarhana Festivali’nin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında kendisine yöneltilen, “31 Mart 2024’te yapılması beklenen yerel seçimlerde yeniden aday olacak mısınız?” sorununa yanıtlamıştı. Başkan Akçay; “Üç dönemden beri Beyağaç’ta arkadaşlarımızla beraber hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizim partimizde mevcut belediye başkanlarının adaylık süreci ile ilgili müracaat etmeme gibi bir durum söz konusudur. Adaylar partimizin genel merkezi tarafından değerlendiriliyor. Sonuçta biz, bir partiye bağlı olarak siyaset yapıyoruz. Devamlılık esas. Bize derlerse ki; ‘Teşekkür ederiz. Başka kardeşimizle devam edeceğiz.’ Benim için hiçbir sıkıntı yok. Onun kararını partimizin genel merkezi verecek” diye konuşmuştu.

“DEĞİŞİMDEN, GELİŞİMDEN VE GENÇLEŞMEDEN YANAYIM”

‘Beyağaç’a bir dönem daha hizmet etmek istiyor musunuz?’ sorusuna da yanıt veren Akçay; “Bir dönem hiç bitmez. Biraz daha değişimden, gelişimden ve gençleşmeden yanayım. Başka birileri de ‘Tecrübeden yanayım’ diyebilir. Bir dönemin hiçbir zaman sonu gelmez” demişti.