CHP TAVAS’TA KARARINI VERDİ

CHP Tavas İlçe Başkanı Hasan Keçeci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile CHP Tavas Belediye Başkan Adayı’nın Kadir Tatık olduğunu duyurdu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine 48 gün kaldı. CHP, Denizli’de adaylarını açıklamadığı 4 ilçeden biri olan Tavas’ta Belediye Başkan Adayı’nı belirledi. CHP Tavas İlçe Başkanı Hasan Keçeci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Tavas Belediye Başkan Adayı’nın Kadir Tatık olduğunu duyurdu. Başkan Keçeci; “İlçe yönetim kurulumuzun oybirliğiyle aldığı kararla, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP Tavas Belediye Başkan Adayı Kadir Tatık olmuştur. Siyasi görüşü ne olursa olsun, amacı, sevdası Tavas olan herkesi bu güzel ve kutlu yolda beraber yürümeye bekliyoruz. Yolumuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

CHP TAVAS’TA KARARINI VERDİ

İYİ PARTİ’NİN MİLLETVEKİLİ ADAYIYDI

1983 yılında Beyağaç’ta dünyaya gelen Tatık, İlkokulu Kızılcaağaç, orta ve lise öğrenimini Denizli Cumhuriyet Lisesi’nde tamamladı. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu olan Tatık, 2009 yılına kadar çeşitli işletmelerde çalıştı. İş yaşamında tecrübe kazandıktan sonra bir bankada çalışmaya başlayan Tatık, bankacılık kariyerine devam ederken İyi Parti ile tanıştı. 2019’da gerçekleşen yerel seçimlerde Millet İttifakı adayı olarak İyi Parti Tavas Belediye Başkan Adayı oldu. 14 Mayıs 2023’te yapılan 28. dönem milletvekilliği seçimlerinde ise İyi Parti’nin 3’üncü sıra Denizli Milletvekili adayı olan Tatık, evli ve iki kız çocuğu babası.