EVLATLARIMIZ ÇAMURDAN KURTULACAK

15 Mayıs Mahallesi’ndeki seçim gezileri sırasında su birikintileri içindeki bir çocuk parkını fark eden CHP adayı Ertemur; “Belediyecilik park yapmakla olmaz. Projenizi takip edeceksiniz” diye tepki gösterdi.

CHP Denizli Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur seçim ziyaretlerini 15 Mayıs Mahallesi ile sürdürdü.  Burada vatandaşlar ve esnaf ile görüşen Ertemur’un gezisi sırasında bir çocuk parkının durumu dikkatini çekti.

Su birikintisi içindeki çocuk parkında küçük bir kızın salıncağa binmeye çalıştığını gören Ertemur, parkta oynayan çocuklar ve ailelerinin yanına gitti. Parkın bakımsız, çamur ve su birikintileri içinde olduğunu gören Ertemur, ailelere 31 Mart’tan sonra çocuklarının çamur içindeki parklarda değil, yemyeşil parklarda oynayacakları sözünü verdi.

EVLATLARIMIZ ÇAMURDAN KURTULACAK

PROJELER TAKİP EDİLMELİ

Konuya ilişkin açıklama yapan Ertemur; “Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların mutlu bir hayat yaşaması ise en büyük gayemiz. 2024 yılında çocukların çamurlu parklarda oynaması kabul edilemez. Belediyecilik bir oyun parkı yapmakla olmuyor. Yaptığınız projelerin takibi, bakımı ile ilgilenmek zorundasınız. Maalesef mevcut yönetim bundan uzak. Biz bu anlayışı değiştirmek için yola çıktık. ‘Gönüller birleşir, Pamukkale değişir’ dedik. İnşallah değiştireceğiz. Evlatlarımıza sözümüzü verdik. 31 Mart’tan sonra çamurlu değil, yemyeşil, ferah parklarda oynayacaklar. Anneleri-babaları evladım nerede, nasıl bir yerde oynuyor diye düşünmeyecek. Belediyecilik yaşadığın şehirdeki insanları mutlu etmektir” ifadelerini kullandı.