ESNAF DOSTU PAMUKKALE

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, esnafın sorun ve taleplerine hızla çözüm üretmenin gerekliliğine dikkat çekti, “Esnaf dostu bir belediye olacağız” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, 15 Mayıs ve Hacıkaplanlar mahallelerinde esnaf ile görüştü. Pamukkale’yi daha yüksek konumlara taşıma hedefinde olduklarını söyleyen Pekdemir bu amaçla projeler geliştirdiklerinin altını çizdi. Esnafa bu projeleri anlatan Pekdemir kendisinin de esnaf kökenli bir iş insanı olduğunu hatırlattı, belediyecilikte empatinin önemine dikkat çekti.

ESNAF DOSTU PAMUKKALE

ESNAF DOSTU PAMUKKALE

Pamukkale’nin esnaf dosta bir ilçe olacağını kaydeden Pekdemir; “Esnaflarımız hem aile hem de ülke ekonomimizin temel taşlarından biri. Onların sorun ve taleplerine hızla ve etkin bir şekilde çözüm üretmek büyük önem taşıyor. AK Parti belediyeciliğinin temeli de ‘insan dostu belediyecilik’ anlayışıdır. Biz de bu anlayışla esnaf dostu belediye olarak Pamukkale’mize hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ESNAF DOSTU PAMUKKALE

Daha sonra sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile görüşen Pekdemir; Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Mimarlar Odası Denizli Şubesi ile Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.

ESNAF DOSTU PAMUKKALE

Oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde bulunan Başkan Adayı Pekdemir, yeni döneme ilişkin merak edilen soruları titizlikle cevapladı. Samimi atmosferde gerçekleşen ziyaretlerde, oda başkanları Pekdemir’e desteklerini ifade ederken, belediye başkanlarının sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde çalışmasının önemine vurgu yaptılar.

ESNAF DOSTU PAMUKKALE

ESNAF DOSTU PAMUKKALE