SUYA YÜZDE 50 İNDİRİM SÖZÜ

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Beyağaç’ta seçim bürosu açılışında konuştu: Su faturası ailelerin belini büktü. Göreve gelir gelmez ilk işimiz yüzde 50 indirim yapmak olacak” dedi.

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Beyağaç’ta başkan adayı Hüseyin Erol’un ile birlikte partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışını gerçekleştirdi.

Burada parti otobüsünün üzerinden vatandaşlara seslenen Çavuşoğlu son dönemde şikayet konusu olan su faturalarını gündeme aldı.

SUYA YÜZDE 50 İNDİRİM SÖZÜ

‘FATURALAR AİLELERİN BELİNİ BÜKÜYOR’

Su faturalarında herkesin şikayet ettiğini söyleyen Çavuşoğlu indirim sözü vererek; “Öyle bir sürece geldik ki; artık su faturaları bir ailenin belini büker duruma geldi. Elektrik faturasını, yakmış olduğu kömürü - odunu geçer hale geldi. Buradan size söz veriyorum. Suda göreve gelir gelmez ilk işimiz genel kurulu toplayıp suda yüzde 50 indirimi gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

SUYA YÜZDE 50 İNDİRİM SÖZÜ

NE ZAMAN GELSEM İÇİN SIZLIYOR

Çavuşoğlu, Beyağaç için yeni bir sürecin kapısını araladıklarını belirterek; “Ne zaman Beyağaç’a gelsem, içim sızlar. Ne zaman Beyağaç’a gelsem, gözlerim yaşarır. Çocuklarınızın yüzünü bayramdan bayrama değil; her zaman göreceğiniz bir Beyağaç yaratmak için yola çıktık. Kim üretmek istiyorsa, tarımda toprağa kim bir şey dikmek istiyorsa, size Nuri Çavuşoğlu sözü: Mazot desteği de bizden, gübre desteği de bizden, tohum desteği de bizden olacak. Ola ki ‘hayvancılık yapmak istiyorum, ben bu topraklarda üretenden olmak istiyorum, hayvancılığın yeniden ayağa kalkmasını istiyorum’ diyorsanız; gebe düve desteği de bizden, yem desteği de bizden olacak arkadaşlar. Gelin hep beraber bu şehri güzelleştirelim” sözleriyle tamamladı.

Beyağaçlıların yoğun ilgisiyle karşılaşan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Çavuşoğlu’nu Beyağaç’ta yerel kültürün ikonu haline gelen Müzisyen Teyzeler karşıladı. Eğlenceli anların yaşandığı buluşmada Çavuşoğlu yöresel müzik eşliğinde oynadı.

CHP Beyağaç Belediyesi Başkan Adayı Hüseyin Erol ise, Yunus Emre’den bir alıntı yaparak “Ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim” diyerek halka seslendi.