CHP O İLÇEDE ADAYINI GERİ ÇEKTİ

CHP Denizli İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklama ile Çivril için daha önce belirlenen Kemal Aslan'ın, genel merkez kararıyla adaylığının geri çekildiği, yerine Semih Dere'nin aday olarak belirlendiği açıklandı.

CHP Denizli İl Sekreteri Melike Coşkun imzasıyla yapılan duyuruda, daha önce CHP Çivril Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Kemal Aslan'ın adaylığının Genel Merkez kararıyla geri çekildiği açıklandı. Aynı açıklamada Kemal Aslan yerine Semih Dere'nin aday olarak belirlendiği söylendi.

"ADAYLIĞIMI GERİ ÇEKECEKLER" 

CHP Çivril’de belediye meclis üyesi adayları ile yapılan toplantı sırasında, belediye başkan adayı Kemal Aslan’ın kontrolünü kaybederek bir meclis üyesi ve iki ilçe yöneticisinin üzerine yürüdüğü iddia edilmiş, genel merkez tarafından çekilmesi istendiği gündeme gelmişti.

Bu olayın ardından Aslan sosyal medyada yaptığı açıklamada adaylıktan çekilmesinin istendiğini belirterek; “Değerli dostlarım şuan itibari ile ilden benim adaylıktan çekilmem için il başkanlığı bana çekilmem gerektiği konusunda ithamda bulundu. Ve bu kararın genel merkezden Gökhan Zeybek aracılığıyla kendilerine tebliğ edildiğini ve bugün akşam parti meclisine MYK ya sunulacağını ve benim görevden el çektirileceğime dair iddialarda bulunmuşlardır. Bu konuda tüm dostlarımı yardıma davet ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

SEMİH DERE BELİRLENDİ

CHP İl Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada Kemal Aslan'ın yerine Semih Dere'nin aday olarak belinlendiği açıklandı.