BU UYGULAMA VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Pamukkale’de CHP adayı Ertemur çöp poşeti dağıtımını bugün de sürdürdü. Yıllar sonra çöp poşeti alan vatandaşın gülümseyişi objektiflere takıldı.

Pamukkale’de yıllardır belediyeden çöp poşeti almayan vatandaşlara CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur poşet dağıttı.

Uygulama ikinci gününde vatandaşların da takdiri topladı. Ertemur’un seçim ekibi kapı kapı dolaşarak çöp poşeti dağıttı. Çöp poşetini alan vatandaşların yüzündeki gülümseme ise kameralara yansıdı.

BU UYGULAMA VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

31 MART’TAN SONRA SÜREKLİ ALACAKLAR

Ertemur’un projesi sokakta yankı buldu. CHP Gençlik kolları üyeleri, Ertemur’un seçim ekibi ile birlikte esnafı tek tek ziyaret ederek çöp poşeti hediye etti. Uygulamanın 31 Mart’tan sonra kesintisiz devam edeceği müjdelendi. 

BU UYGULAMA VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

“PAMUKKALE DAHA İYİSİNİ HAK EDİYOR”

Verdiği sözlerin arkasında olduğunu dile getiren Ertemur; “Mevcut yönetim sadece vaad ediyor. Biz vaad etmiyoruz, yapıyoruz! Vatandaşımız, belediyeden en basit hizmetleri bile alamıyor. Vatandaşımızın alamadığı hizmetlerden biri de çöp poşeti idi. Bizim yönetimimizde tutulmayan sözlerin yerini, hayat bulan projeler alacak. Pamukkale halkımız daha iyisini hak ediyor” ifadelerini kullandı.

“BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZ YAYIMIYOR’

Ertemur sözlerini şöyle sürdürdü: “CHP Pamukkale Gençlik Kolları’mızın değerli üyeleri çöp poşeti dağıtımımızı sürdürüyor. Tüm Pamukkale’ye derman belediyecilik anlayışımızı yaymaya başladık. Kırsalından, merkezine temiz bir Pamukkale için adaylık sürecimizde başladığımız girişimimiz 31 Mart’ın ardından tam anlamıyla gerçekleşecek. Gönülleri birleştirmeye, Pamukkale’yi değiştirmeye olan inancımız, azmimiz gün geçtikçe artıyor. Hizmet için geliyoruz