AK PARTİ’NİN ADAY GÖSTERMEDİĞİ VURAL, SESSİZLİĞİNİ BOZDU

AK Parti’nin aday göstermediği, seçime Yeniden Refah Partisi adayı olarak girme kararı alan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural sessizliğini bozdu. Vural; “Koltuk, makam sevdalısı olmadım. Hemşehrilerimin yoğun ısrarı ile Yeniden Refah Partisi’nden aday oldum” dedi.

31 Mart Yerel seçimlerine yaklaşık bir ay kaldı. AK Parti listesinden yeniden aday gösterilmeyen Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Vural, Yeniden Refah Partisi’nden aday olduğunu resmen açıkladı. Hemşehrilerine seslenen Başkan Vural, Beş yıllık görev sürem içinde belediye borç durumu, iki yıllık korona, depremler, afetler ve küresel ekonomik krizlere rağmen sizlere hizmet etti. Eserler bıraktım. Buna rağmen 22 yıldır mensubu olduğum, gönül verdiğim partim, siyasi çekişmeler nedeniyle beni aday göstermedi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan saygım ve muhabbetim bakirdir” ifadelerini kullandı.

“ÇİVRİL SEVDALISI OLDUĞUM İÇİN ADAY OLDUM”

Koltuk ve makam sevdalısı olmadığını belirten Başkan Vural; “Çivril sevdalısı olduğum için bunu bilen hemşehrilerimin sizlerin yoğun ısrarı ile Fatih Erbakan’ın Genel Başkanı olduğu Yeniden Refah Partisi’nden aday oldum. Sizlere güveniyor, ahlaklı belediyeciliğin devamı için yeniden desteklerinizi bekliyor, sizleri saygıyla selamlıyorum” diye seslendi.

AK PARTİ’NİN ADAY GÖSTERMEDİĞİ VURAL, SESSİZLİĞİNİ BOZDU