DOĞAN’DAN BAĞIMLILIKLA MÜCEDELE MERKEZİ PROJESİ

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan bu güne kadar bağımlılıkla mücadelede etkin rol aldıklarını belirterek yeni dönemde Bağımlılıkla Mücadele Merkezi projesini hayata geçireceklerini kaydetti. 

 

Merkezefendi Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Şeniz Doğan ilçede bağımlılıkla daha etkin mücadele için Bağımlılıkla Mücadele Merkezi projesini hayata geçireceklerini belirtti. Merkezefendi’de bu güne kadar bağımlılığa karşı önemli görevler üstlendiklerini söyleyen Doğan kentin Türkiye’de suç oranı en yüksek ikinci şehir olduğunu hatırlattı.

DOĞAN’DAN BAĞIMLILIKLA MÜCEDELE MERKEZİ PROJESİ

Doğan bağımlılık yaşının giderek düştüğüne dikkati çekerek; “ Geçtiğimiz aylarda TUİK verileri açıklandı. Üzülerek söylemeliyim ki Denizli suç oranının en yüksek olduğu 2. il. O zaman iş başa düştü. Bağımlılıkla mücadelemiz farkındalık yaratma süreciyle başlayarak profesyonel desteklerle devam edecek. Psikologlar, psikiyatristler, bağımlılık uzmanlarıyla bu süreçte ihtiyaca uygun tedavi planları oluşturacak, sağlıklı alışkanlıklar ve etkinliklerle gençlerimizin hep yanında olacağız” dedi.