SKM AÇILIŞI YAPTI VATANDAŞLA BULUŞTU

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Denizli’ye geldi. Çivril’de vatandaşlarla bir araya gelen Babacan, partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı ardından da partililerle iftar programında bir araya geldi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, 31 Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Denizli’ye geldi. Babacan’ın ilk durağı Çivril İlçesi oldu. Çivril’de vatandaşlarla buluşan Genel Başkan Babacan, DEVA Partisi’nin 4 yaşında olduğunu belirterek, Denizli’yi yönetmeye hazır olduklarını söyledi.

SKM AÇILIŞI YAPTI VATANDAŞLA  BULUŞTU

SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNİ AÇTI

Çivril ziyaretinin ardından Genel Başkan Babacan, partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. İstiklal Caddesi’ndeki açılışa; Babacan'ın yanı sıra Deva Partisi Manisa Milletvekili Selma Aliye Kavaf, İl Başkanı Bekir Kırar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Mirza, Merkezefendi Belediye Başkan adayı Fesih Can, Pamukkale Belediye Başkan adayı Mustafa Sezer, ilçe başkanları ile partililer katıldı.

SKM AÇILIŞI YAPTI VATANDAŞLA  BULUŞTU

“SANDIKTAN HÜKÜMETE MESAJ ÇIKACAK”

Açılışta konuşan ve önümüzdeki seçimde belediye başkanlarını ve meclis üyelerinin seçileceğinin altını çizen Babacan; “Bu seçim, iktidarı uyarmak için; ‘Bak yanlış yoldasın, hata yapıyorsun, faul yapıyorsun’ demek için çok önemli bir fırsat. Sandıktan hükümete mesaj çıkacak. Bu seçim hükümete sarı kart gösterme seçimi olacak. Bir sonraki genel seçimde de kırmızı kartı göstererek bu iktidarı değiştireceğiz” dedi.

SKM AÇILIŞI YAPTI VATANDAŞLA  BULUŞTU

İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Genel Başkan Babacan, akşam saatlerinde ise iftar programına katıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Mirza’nın da tanıtıldığı programda konuşan Babacan, ekonomiye ve üzeri örtülmek istenen Sinan Ateş suikastına değindi.

SKM AÇILIŞI YAPTI VATANDAŞLA  BULUŞTU

“HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN, DİLSİZ ŞEYTANDIR”

Babacan; “AK Parti’ye gönül vermiş; AK Parti’nin içindeki vicdanlı insanlar da, her şeyi biliyor, izliyor, ama şimdilik susuyorlar. Bu cinayetin üstünün örtülmeye çalışıldığını biliyorlar. Buradan, bu Ramazan akşamı, bu sofradan, kendilerine seslenmek istiyorum; tarihteki yerinizi alın ve bu çetecilere karşı gelin. ‘Olmaz’ deyin. ‘Vicdanımız, ahlakımız, inancımız buna el vermez’ deyin. Şu mübarek Ramazan ayında, haksızlığa karşı durun ve çıkın konuşun. Çünkü biliyoruz ki, haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır” ifadelerini kullandı.