VATAN PARTİSİ'NDEN DENİZLİ'YE SANAT VE ÜRETİM VAADİ

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Çobanoğlu, Denizli’de seçim çalışmalarını sürdürüyor. Çobanoğlu, Vatan Partisi'nin Üretim Devrimi Programı ile Denizli'yi hem üreten hem de estetik açıdan zengin bir kent yapma sözü verdi.

DENİZLİ'YE ÜRETİM VE SANAT DOKUNUŞU

Çarşı ve pazar yerlerinde vatandaşlarla buluşan Çobanoğlu, Denizli ve çevresinin tarih, kültür, sanat ve mutfak zenginliklerini vurgulayarak, bu değerlerin üretilmesi ve topluma sunulması için gerekli olanakların sağlanacağını belirtti. Aday, kent müzeleri, sergi evleri, tiyatro ve kütüphanelerin geliştirilmesi ve zenginleştirilmesi yönünde çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

KENTİMİZE SANATÇI ELİ DEĞECEK!

Çobanoğlu şunları söyledi: “Geleceği kurmak için, büyük tarih mirasımızı tanıma ve değerlendirme bilincini geliştirmek, yerel yönetimlerin esas görevlerindendir. Vatan Partisi yönetimindeki belediyeler, geçmişin emeğini keşfetmek için tarih, kazıbilim ve halkbilimi merakını özendirecek, müze ve sergievi çalışmalarına gençliğin ve toplumun katılımını sağlayacaktır. Bugün gözlerimizi yoran çirkinlikleri yok edip kentimizi güzelleştireceğiz. Tabela, görüntü ve ışık kirliliğine son vereceğiz. Vatan Partisi belediyelerinde kentimize sanatçı eli değecektir. Meydanlarımızı, yollarımızı, parklarımızı heykellerle, kamu binalarının duvarlarını, halkımızdan izin alarak özel konutların duvarların resimlerle, duvar kabartmalarıyla süsleyeceğiz ve her yeri müzikle güzelleştireceğiz. Kentimize güzel olmayan tek bir taş bile konmayacaktır. Kent mimarisinin uyumlu olması için özen göstereceğiz. Üreten ve güzel kent için sizden görev ve yetki talep ediyoruz. Oylar Vatan Partisi’ne.”