KOBAŞ'A DESTEK BÜYÜYOR

AK Partili olmasına rağmen MHP adına seçime giren Serinhisar Belediye Başkan Adayı Kobaş’a olan ilgi son dönemde giderek artıyor.

AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yapmasına rağmen, MHP’nin aday gösterdiği Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş hem ittifak üyesi partilerin hem de vatandaşların desteğini arkasında hissediyor.

Seçim ziyaretlerinde kalabalık gruplar tarafından karşılanan Kobaş’a gösterilen ilgi adayın enerjisini de giderek artırıyor. Hazırladığı 64 projeyi kapı kapı dolaşarak anlatan ve destek isteyen genç aday; “

“Vakit geldi. Serinhisar’ımızın hak ettiği yatırımlarla güçlü geleceğini, vatandaşlarımızla birlikte kurmak için geliyoruz” ifadelerini kullandı.

TEK TEK ANLATIYOR

Kobaş; fiziki yatırımlardan üst yapıya, eğitimden sağlığa, sosyal ve kültürel projelerden tarımsal ve hayvancılığa yönelik desteklere, ülkenin geleceği gençlerden, sportif alt yapı ve etkinliklere yönelik projelerine büyük önem veriyor ve gittiği her yerde ayrıntılarıyla anlatarak vatandaşları bilgilendiriyor. Projelerine yönelik geri dönüşlerden de memnun olan Kobaş, ilçenin hak ettiği yatırımları yeni dönemde alacağını kaydetti.

“DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Kobaş, “Hedefimiz Serinhisar. Niyetimiz, Serinhisar. Açıkça söylüyorum. Göreve geldiğimizde vatandaşımızın bize verdiği desteği, bizde gece gündüz demeden Serinhisar’ımız için çalışarak göstereceğiz. Gerçekten kaybedecek bir an bile zamanımız yok. Güzel ilçemizin beklediği çok şey var.  64 projemizi ve gelen taleplerle daha fazla hizmeti dönemimizde inşallah tamamlayacağız. Şehrin tüm sorunlarına merhem olacak, geleceğine güç katacak şekilde, yatırımları hayata geçireceğiz” diye konuştu.