PEKDEMİR’İN AKŞAM PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in dün akşamki Aktepe Mahallesi buluşması mitinge dönüştü. Yoğun ilgi gösterilen buluşmaya AK Parti kurmayları da katıldı.

Cumhur İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçim çalışmaları kapsamında Aktepe Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Kalabalık bir kitlenin karşıladığı buluşma bir anda mitinge dönüştü. Pekdemir’in Aktepe’de gerçekleştirdiği coşkulu buluşmaya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve parti teşkilatının önemli isimlerinin yanı sıra AK Partili  milletvekilleri ile MHP kurmayları da buluşmada yer aldı.

PEKDEMİR’İN AKŞAM PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

Dev buluşmada seçmene seslenen Halil Pekdemir, “Biz dersimize çalıştık. Notlarımızı aldık. Pamukkale’de yepyeni bir dönem başlıyor. Bu kardeşiniz, herkesin ulaşabildiği bir başkan olarak, belediyeyi ortak akılla yöneterek Pamukkale’nin tüm çehresini düzeltecek” diye konuştu.

Konuşmacılar Pekdemir’in projelerinin altına imza attıklarını söyledi. Pekdemir ise; “Pamukkale’de değişimi 6 ay içinde göreceksiniz. Bu da size Halil Pekdemir sözü” ifadelerini kullandı.

PEKDEMİR’İN AKŞAM PROGRAMINA YOĞUN İLGİ