PEKDEMİR’İN YENİ PROJESİ: PANAROMA MÜZESİ

AK Parti Pamukkale Başkan Adayı Pekdemir ilçeye kazandıracakları Panaroma Müzesi’nin vizyon projelerden biri olduğunu açıkladı, tesisin mimarisi ile simge yapılardan biri olacağını kaydetti.

Cumhur İttifakının AK Partili Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in Pamukkale’yi yeniden cazibe merkezi haline dönüştürmek için açıkladığı vizyon projelerine Panorama Müzesi’ni de ekledi.

Yapılan açıklamada; “Denizli'nin tarihi ve kültürel değerlerinin sergileneceği Panorama Müzesi, ziyaretçilerine bölgenin hem zengin geçmişini keşfetme fırsatı sunacak hem de bölgenin turizm hareketliliğini arttıracak. 360 derecelik görselliğiyle ziyaretçilerini 3 boyutlu bir geziyle geçmişe taşıyacak Panorama Müzesi ile her yıl yerli ve yabancı yüz binlerce turistin ziyareti hedefleniyor” denildi.

PEKDEMİR’İN YENİ PROJESİ: PANAROMA MÜZESİ

Pekdemir, projesine gösterilen ilgiden memnun. Özellikle yapının mimarisinin beğenildiğini, kentin sembol yapılarından biri olacağını kaydeden Pekdemir; “Panorama Müzesi, son zamanlarda eski cazibesini kaybeden ve komşusu Merkezefendi’ye göç veren ilçeyi yeniden cazibe merkezi haline getirecek projelerden yalnızca biri” ifadesini kullandı.

PEKDEMİR’İN YENİ PROJESİ: PANAROMA MÜZESİ